Saltar apartados

Cursos de Verano de la Universidad de Alicante

cabecera-cursos-de-verano-final-v2
banner-home-oferta-cursos
Cursos ciudad de la luz

NOTICIAS Y EVENTOS

19/05/2016
CURSOS DE VERANO PARA TODOS

 

Fuente: laverdad.es

18/05/2016
43 CURSOS DE VERANO EN LA UA

Fuente: diarioinformacion.com

Fuente: laverdad.es

Fuente: elmundo.es

Fuente: cadenaser.com

04/05/2016
LA GUIA DE CURSOS D'ESTIU 2016 PRESENTA 605 PROPOSTES DE FORMACIÓ A 86 LOCALITATS DE LA REGIÓ VIVES

 

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 03/05/2016.- La Xarxa Vives d’Universitats ha fet pública la Guia de cursos d’estiu 2016, la més àmplia font d’informació de cursos d’estiu emmarcats en totes les àrees del coneixement per a tots els públics, des d’estudiants i professors a qualssevol persona interesada. La Guia compta amb una oferta de 605 cursos programats per 22 marcs organitzatius a 86 localitats, i als quals s’estima que participen més de 25.000 persones.

Del 15 de maig al 15 d’octubre, hi ha a l’abast del públic un ampli ventall de cursos d’un total d’11 àrees acadèmiques (arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experiments, ciències de la salud, estudis tècnics i altres). Amb l’objectiu de facilitar la navegació, la Xarxa Vives disposa d’una eina de cerca que permetrà classificar els cursos segons la seua àrea acadèmica, localitat on es fa el curs, marc organitzatiu, paraula clau, dates de realització i número de curs. També existeix la possibilitat de filtrar els cursos en funció de si gaudeixen de reconeixement de crèdits. A més, la Guia compta amb un mapa per a fer una cerca geogràfica.

Un any més, els estudiants universitaris podran obtenir reconeixement acadèmic en un gran nombre de cursos. La Xarxa Vives ha realitzat un procés per tal que els cursos obtinguen aquest reconeixement entre totes les universitats membres, de forma multilateral, per tal d’afavorir la mobilitat d’estudiants entre les universitats de la Xarxa. D’altra banda, s’ha convocat un any més el programa DRAC Estiu, una línia d’ajuts a la mobilitat per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la Guia. Fins a l’1 de juny s’hi podran presentar sol·licituds.

Des de fa 1995, mitjançant la publicació anual de la Guia de cursos d’estiu, la Xarxa Vives promou la coordinació i l’intercanvi en els cursos que realitzen les universitats que en formen part i altres entitats vinculades a aquestes.

La Xarxa Vives és una institució sense ànim de lucre que representa i coordina l’acció conjunta de 21 universitats de 4 estats europeus en ensenyament superior, recerca i cultura. Des de l’any 1994, ofereix una plataforma que lidera serveis per a universitats, organitzacions públiques i privades i societat, amb l’objectiu de contribuir al procés de construcció i de desenvolupament econòmic i social d’aquesta regió universitària transfronterera de l’Europa Mediterrània.

Xarxa Vives d'Universitats

Comunicació

11/12/2015
CONVOCATORIA DE CURSOS DE VERANO DE LA UA RAFAEL ALTAMIRA · 2016

El Vicerrectorado de Cultura, Deportes y Política Lingüística ha convocado la presentación de propuestas de los Cursos de Verano de la Universidad de Alicante “Rafael Altamira” 2016.

Más información: http://web.ua.es/es/verano/2016

14/04/2016
Exposición en la Sede Ciudad de Alicante: "Rafael Altamira. Un alicantino universal"

El acto inaugural contará con la asistencia del vicerrector de Cultura, Deportes y Política Lingüística de la UA, Carles Cortés, el director de la Sede de Alicante, Jorge Olcina, el director del Instituto Jorge Juan, José Miguel Baeza, Pilar Altamira, nieta del homenajeado, y María Marco, comisaria de la exposición.

Sede Ciudad de Alicante (Ramón y Cajal, 4) desde jueves 14 de abril a las 20:15 horas (inauguración) hasta el 19 de mayo.

14/04/2016
El legado de Altamira en una exposición

Fuente: diarioinformacion.com

17/03/2016
Concierto Homenaje a Rafael Altamira
150 Aniversario del nacimiento de Rafael Altamira
Concierto de Homenaje

El IAC Juan Gil-Albert organiza este concierto en el que el Trio Aitana interpretará el Trío de piano, violín y violonchelo de Ruperto Chapí, compuesto para la Institución Libre de Enseñanza, y el Trio con piano en Sol Mayor de Claude Debussy. Presentará el acto José Ferrnadiz Lozano, director del IAC Juan Gil-Albert.

Lugar: Adda. Sala de Cámara
Paseo de Campoamor, s/n. Alicante.
Día: 30 de marzo de 2016
Hora: 20:00 h
09/02/2016
La UA presenta el programa de actos para conmemorar el 150 aniversario del nacimiento de Rafael Altamira

La UA, los ayuntamientos de Alicante y Campello, el Instituto Alicantino de Cultura Juan Gil Albert y el Instituto de Enseñanza Secundaria Jorge Juan, colaboran de forma conjunta en esta iniciativa

La programación incluye presentaciones de libros, la proyección de un documental sobre el homenajeado, conciertos, dos exposiciones divulgativas sobre su vida y obra, la puesta de una placa en su casa natal y una visita guiada por el Alicante de Rafael Altamira

03/02/2016
SE REAUNUDAN LAS EXCAVACIONES EN LA CIUDAD PROTOHISTÓRICA DE HERNA EN CREVILLENT

Prosiguen las excavaciones con nuevos hallazgos gracias al proyecto de investigación dirigido por el Catedrático de Prehistoria de la Universidad de Alicante, Alberto Lorrio.

 

Fuente: INFORMACIÓN

Universidad de Alicante  

Cultura en la UA 

Cursos de Verano de la Universidad de Alicante


Cursos de Verano de la Universidad de Alicante
Edificio Germán Bernácer - Universidad de Alicante
Carretera de San Vicente del Raspeig s/n
03690 San Vicente del Raspeig
Alicante (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9827

Fax: (+34) 96 590 3839

Twitter: http://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Google+: http://plus.google.com/102070007666008515878/

Para más información: informacio@ua.es, y para temas relacionados con este servidor Web: webmaster@ua.es

Carretera San Vicente del Raspeig s/n - 03690 San Vicente del Raspeig - Alicante - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464