Saltar apartados

SECRETARIA GENERAL


 

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

05/02/2016
La Universitat d'Alacant formarà al personal de Rosmiman

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, i el gerent d'Idasa Sistemes (amb nom comercial Rosmiman), Antonio José Ramírez, han signat aquest divendres un conveni de col·laboració per a la realització en comú d'activitats de divulgació, formació, recerca i desenvolupament d'interès per a les dues parts.

03/02/2016
La Universitat d'Alacant i Biar aposten per a donar un nou impuls a la Seu Universitària

La Universitat d'Alacant i l'Ajuntament de Biar han escenificat l'aposta de les dues institucions per a donar un nou impuls a la Seu Universitària de Biar a través de la signatura d'un nou conveni aquest dimarts en les instal·lacions de la mateixa Seu a la localitat.

01/02/2016
Torrevella s'incorpora a la xarxa de seus de la Universitat d'Alacant

Torrevella comptarà amb una seu de la Universitat d'Alacant després del conveni presentat aquest mateix matí en l'Ajuntament entre l'alcalde de la localitat, José Manuel Dolón i el rector de la institució acadèmica alacantina, Manuel Palomar.

28/01/2016
La Universitat d'Alacant homenatja la recerca i la internacionalització en la festivitat de Sant Tomás d'Aquino

La Universitat d'Alacant ha celebrat aquest dijous la festivitat de Sant Tomás d'Aquino, patró de les universitats, en un acte en el qual el rector, Manuel colomar, ha fet lliurament de 169 premis extraordinari de grau i doctorat a d'altres estudiants.

26/01/2016
Alumnes de la Universitat d'Alacant realitzaran pràctiques a l'INVASSAT

La directora de l'Institut Valencià de Seguretat Social i Salut en el Treball (INVASSAT), Cristina Moreno, i el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, han signat aquest dimarts un conveni de col·laboració entre les dues institucions per a establir un programa de cooperació educativa.

25/01/2016
Pedro Payá pren possessió com a coordinador de la Seu Universitària de Petrer

El professor d'Història Contemporània de la Universitat d'Alacant, Pedro Payá, ha pres possessió, aquest matí, com a coordinador de la nova Seu Universitària de Petrer en un acte que ha tingut lloc en el despatx rectoral en presència del rector, Manuel Palomar...

25/01/2016
la Romana s'afig a la xarxa de la UA en el Vinalopó Mitjà

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, i l'alcalde de la Romana, Nelson Romero, han subscrit aquest dilluns un conveni marque de col·laboració entre l'Ajuntament i la institució acadèmica per a desenvolupar activitats de caràcter formatiu, cultural i de recerca.

Secretaria General


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3484

Fax: (+34) 96 590 9444

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464