Saltar apartados

SECRETARIA GENERAL


 

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

08/06/2016
La Universitat d'Alacant i la divisió d'empreses d'El Corte Inglés col·laboraran en la realització d'activitats

La Universitat d'Alacant i la divisió d'empreses d'El Corte Inglés, han signat un conveni de col·laboració amb l'objecte de realitzar activitats conjuntes de formació, divulgació i recerca.

08/06/2016
La Universitat d'Alacant i Caixa Rural Central subscriuen un conveni de col·laboració

La Universitat d'Alacant i Caixa Rural Central han signat aquest dimecres un conveni marc de col·laboració amb l'objectiu d'establir un marc formal a través del com intensificar la relació entre ambdues institucions.

06/06/2016
Investigadors de la Universitat d'Alacant desenvoluparan la nova estratègia turística de la Comunitat Valenciana

La Universitat d'Alacant treballarà en el desenvolupament del Llibre Blanc per a una nova estratègia Turística a la Comunitat Valenciana, així ho han anunciat el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar i el secretari Autonòmic i president de l'Agència Valenciana de Turisme, Francesc Colomer durant la signatura d'un conveni celebrada aquest matí al campus de Sant Vicent del Raspeig.

06/06/2016
La Universitat d'Alacant completa l'equip de direcció amb el nomenament dels directors de secretariat

La Universitat d'Alacant ha completat aquest dilluns la configuració de l'equip de direcció de la institució educativa amb el nomenament dels responsables del segon escalafó de cadascun dels vicerectorats, en total 20 dones i 19 homes.

01/06/2016
La Universitat d'Alacant clausura el curs amb la investidura de Greenblatt com a Doctor Honoris causa

La investidura del professor Stephen Greenblatt com a Doctor Honoris causa de la Universitat d'Alacant ha posat aquest matí el fermall d'or a un curs acadèmic en el qual les celebracions entorn de figures literàries com Shakespeare i Cervantes i la reelecció de Manuel Palomar com a rector de la institució acadèmica, han cobrat gran part de l'actualitat universitària.

30/05/2016
La Càtedra Pedro Ferrándiz de la Universitat d'Alacant organitza les I Jornades sobre Periodisme i Esport

Entre el dijous i divendres d'aquesta setmana la Càtedra Pedro Ferrándiz de l'Esport reuneix a alguns dels periodistes esportius més destacats de la premsa espanyola en unes Jornades sobre Periodisme i Esport organitzades per la Universitat d'Alacant, el Consell Superior d'Esports i el Diari As.

25/05/2016
Manuel Palomar inicia la seua nova legislatura amb el respatler de la societat i la comunitat universitària

Després d'aconseguir un respatler pròxim al 75% dels vots emesos en tots els col·lectius universitaris, Manuel Palomar ha pres possessió aquest matí com a rector de la Universitat d'Alacant en un acte protocol·lari presidit pel President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig.

Secretaria General


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3484

Fax: (+34) 96 590 9444

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464