Saltar apartados

SECRETARIA GENERAL


  • Secretària General
    • Esther Algarra Prats

 

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

22/07/2015
La Càtedra d'Estudis Turístics Pedro Zaragoza de la UA anuncia la seua programació per al pròxim curs en una reunió amb les institucions col·laboradores

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, ha reunit aquest matí en el seu despatx a la comissió de seguiment de la Càtedra d'Estudis Turístics Pedro Zaragoza de la UA, en la qual participen, a més, l'ajuntament de Benidorm, l'Agència Valenciana de Turisme i l'Associació Empresarial Hostelera de Benidorm, Costa Blanca i Comunitat Valenciana, Hosbec.

09/07/2015
Una proposta holandesa basada en un pati mediterrani guanya els IX Premis a l'Edificació Sostenible

"Healthy house" és el nom del projecte que s'ha alçat amb el premi dels IX Healthy Housing Award que organitza la Càtedra Marjal Heathy de la Universitat d'Alacant. La proposta és obra de dos estudiants d'arquitectura de l'Hogescholl van Amsterdam, Holanda, Hassan Ahmed i Rashid Rashidi.

07/07/2015
El MUA acull demà la IX edició de Premis a l'Edificació Saludable de la Càtedra Marjal de la Universitat d'Alacant

El Museu de la Universitat d'Alacant acull demà dimecres, dia 8 de juliol, la 9th Healthy Housing Award, IX Premis a l'Edificació Saludable, que forma part de la Càtedra Marjal Healthy de la Universitat d'Alacant.

07/07/2015
Arranquen les activitats de la Càtedra Antoni Miró de la UA amb el curs d'estiu Art i Societat: L'obra i el gest en Antoni Miró

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, ha inaugurat aquest matí en el campus de la UA el curs d'estiu "Art i Societat: L'obra i el gest en Antonio Miró", amb el qual donen començament les activitats de la recentment creada Càtedra Antoni Miró de la UA.

30/06/2015
La Universitat d'Alacant investeix Doctors Honoris causa a dos referents mundials de química i llenguatge computacional

La Universitat d'Alacant ha celebrat aquest matí el solemne acte d'investidura de dos nous doctors Honoris causa. Es tracta de la química Irina Beletskaya i el físic, informàtic i expert en llenguatge computació, Edwin R. Hancock.

30/06/2015
"Les vacunes salven tres milions de vides anualment", apunta el director de la Càtedra Balmis de Vacunología de la UA

En les últimes setmanes s'ha obert un gran debat sobre la no vacunació a menors com a conseqüència del cas de diftèria d'un menor espanyol. Un dels majors experts en immunització d'Espanya i director de la Càtedra Balmis de Vacunología de la Universitat d'Alacant, José Tuells, aclareix que "les vacunes incloses en el calendari infantil espanyol són recomanades, no obligatòries".

18/06/2015
Manuel Peláez donarà nom a la càtedra de l'Empresa Familiar de la UA i la UMH

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel colomar, acompanyat del vicerector d'economia i empresa de la UMH, Fernando Vidal i el president del Consell Social de la UA, Francisco Gómez, ha presidit l'acte de clausura de la XII càtedra de l'Empresa Familiar que realitzen de manera conjunyeix les Universitats d'Alacant i Elx.

Secretaria General


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3484

Fax: (+34) 96 590 9444

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464