Saltar apartados

SECRETARIA GENERAL


 

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

05/10/2015
Jorge Olcina pren possessió com a director de la Seu Ciutat d'Alacant

Jorge Olcina, catedràtic de Climatologia de la UA, ha sigut nomenat director de la Seu Ciutat d'Alacant pel rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, en un multitudinari acte de presa de possessió que ha tingut lloc aquest matí en l'edifici del carrer Ramón i Cajal.

02/10/2015
La professora Dolores Lozano pren possessió com a sotssecretària general de la Universitat d'Alacant

La professora del Departament de Química Inorgànica, Dolores Lozano, ha pres possessió com a sotssecretària general de la Universitat d'Alacant aquest divendres en un acte celebrat en el despatx del rector, Manuel Palomar i amb la secretària general, Esther Algarra, a qui acompanyarà en la seua nova responsabilitat de gestió en la institució acadèmica.

24/09/2015
La Universitat d'Alacant impulsa la cooperació amb Romania a través de la Xarxa Minerva

La Universitat d'Alacant ha signat aquest dijous un conveni de col·laboració amb la Xarxa Minerva de Romania amb l'objecte d'impulsar la cooperació a favor de la internacionalització de la recerca i projectes comuns.

16/09/2015
Arranca en la Universitat d'Alacant l'any acadèmic de les universitats valencianes

L'any acadèmic universitari valencià ha arrancat aquest matí en el Solemne Acte d'obertura de curs de la Universitat d'Alacant, enguany, obertura oficial per a tota la Comunitat Valenciana. El president de la Generalitat, Ximo Puig ha sigut l'encarregat de clausurar la cerimònia amb la lectura de l'acta d'inauguració del curs.

16/09/2015
La Càtedra Vectalia analitza la tecnologia aplicada a la mobilitat

La jornada, realitzada en la seu de la Universitat en la ciutat d'Alacant, ha reunit experts de diferents àmbits per a debatre sobre la mobilitat a les ciutats i la implementació de sistemes de gestió intel·ligents que milloren la seua eficàcia.

14/09/2015
La professora Mar Iglesias pren possessió com a directora del Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística de la UA

La doctora en Comunicació Audiovisual i Publicitat i professora, Mar Iglesias, és des d'aquest dilluns, la nova directora del secretariat de Promoció Cultural i Lingüística de la Universitat d'Alacant, després de l'acte de presa de possessió que s'ha celebrat en el despatx del rector,...

09/09/2015
La Fundació Peláez renova el seu compromís amb l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant, que enguany celebra el seu desè aniversari

Recentment recuperada dels actes de celebració del seu desè homenatge, que han tingut lloc al llarg del curs escolar 2014-15, la Fundació Peláez, ha renovat aquest matí el seu compromís de mecenatge amb l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant que, aquest 2015, celebrarà els seus deu anys de vida.

Secretaria General


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3484

Fax: (+34) 96 590 9444

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464

>