Saltar apartados

SECRETARIA GENERAL


 

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

16/03/2015
"L'objectiu de la Càtedra Antoni Miró és fer arribar l'art contemporani a tots els públics"

La Càtedra d'Art Contemporani Antoni Miró es va presentar en públic divendres passat en l'ajuntament d'Otos (la Vall d'Albaida) en un acte que va tenir la primera reunió de la comissió de seguiment d'aquesta iniciativa conjunta entre la Universitat d'Alacant i els ajuntament d'Alcoi i Otos.

13/03/2015
Mónica Moreno dirigirà l'Institut Universitari de Recerca d'Estudis de Gènere de la Universitat d'Alacant

La professora Mónica Moreno Seco, del Departament d'Humanitats Contemporànies dirigeix des d'avui l'Institut Universitari de Recerca d'Estudis de Gènere.

12/03/2015
La UA presenta la Càtedra d'Art Contemporani Antoni Miró a Otos

La Universitat d'Alacant va engegar la Càtedra d'Art Contemporani Antoni Miró, el passat mes de febrer, en una aposta per la cultura i la identitat autòctona.

11/03/2015
La Fundació Manuel Peláez i la UA renoven el conveni per a becar a una alumna de DADE

La Fundació Manuel Peláez i la Universitat d'Alacant han renovat avui el conveni de col·laboració per a continuar amb la beca d'estudis concedida a la filla d'un directiu d'ECISA que va morir en 2011.

11/03/2015
La Universitat d'Alacant i el Col·legi Oficial d'Aparelladors intercanvien l'accés als seus fons bibliogràfics

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar i el president del Col·legi Oficial d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació d'Alacant, COAATIEA, Gregorio Alemañ, han subscrit aquest matí un conveni específic de col·laboració que permetrà l'accés recíproc a les respectives fonts bibliogràfiques.

05/03/2015
Raúl Zurita investit Doctor Honoris causa per la Universitat d'Alacant

L'escriptor Raúl Zurita, considerat el poeta xilè de major repercussió mundial després de Pablo Neruda, ha sigut investit avui Doctor Honoris causa per la Universitat d'Alacant, en reconeixement a la seua figura i la seua obra i per la seua gran projecció internacional.

18/02/2015
La Càtedra Antoni Miró s'estrena amb una exposició en la Llotja d'Alacant

La recentment creada Càtedra d'Art Contemporani Antoni Miró de la Universitat d'Alacant amb la col·laboració dels ajuntaments d'Alcoi i d'Otos (la Vall d'Albaida) s'ha estrenat aquest dimarts amb una exposició en la Llotja del Peix d'Alacant de la mà de la seua alma mater, l'artista alcoià Antoni Miró.

17/02/2015
La Universitat d'Alacant celebra enguany el X aniversari de la Seu Universitària de Villena

Divendres passat 13 de febrer va tenir lloc el tret d'eixida als actes commemoratius del desè aniversari de la Seu Universitària de Villena. L'acte va estar presidit per l'Alcalde de Villena, Francisco Javier Esquembre i el Rector de la Universitat, Manuel Palomar...

11/02/2015
La Càtedra Internacional Marjal Healthy convoca la 9a edició dels Premis a l'Edificació Saludable

L'Edifici de Rectorat de la Universitat d'Alacant ha sigut l'escenari escollit per a la presentació dels 9th Healthy Housing Awards (Premis a l'Edificació Saludable) organitzats per la Càtedra Internacional Marjal Healthy de la UA.

06/02/2015
La Universitat d'Alacant renova la Càtedra Prosegur que inclou el Talent en la seua nomenclatura

La Universitat d'Alacant i Prosegur, una de les empreses de referència en l'àmbit de la seguretat privada a nivell mundial, han signat aquest matí el conveni per a la renovació del mecenatge de la Càtedra Prosegur...

03/02/2015
El Consell de direcció de la Universitat d'Alacant es reuneix en Mercalicante

Dins de la política d'acostament a les diferents realitats socioeconòmiques de la província i a l'interès per unir sinergies amb les principals institucions de la província, el consell de direcció de la Universitat d'Alacant va celebrar la seua reunió setmanal a les instal·lacions de Mercalicante.

02/02/2015
La UA crea la càtedra d'art contemporani Antoni Miró que dirigirà Enric Balaguer

La Universitat d'Alacant ha engegat aquest matí la Càtedra d'Art Contemporani Antoni Miró des d'una perspectiva multidisciplinària i amb una dimensió comparatística per a apostar per la cultura i la identitat autòctona.

28/01/2015
La UA celebra Sant Tomás d'Aquino amb el lliurament dels premis extraordinaris de titulació i postgrau als millors expedients

La Universitat d'Alacant ha celebrat aquest matí la festivitat de Sant Tomás d'Aquino, patró de les universitats, amb el lliurament dels premis extraordinaris de carrera i doctorat als millors expedients.

21/01/2015
Les universitats d'Alacant, València, Politècnica de València i Jaume I de Castelló formalitzen la seua relació amb la Universitat de Tifariti

Les universitats públiques d'Alacant (UA), la de València (UV), la Politècnica de València (UPV) i la Jaume I de Castelló (UJI) formalitzen la seua relació amb la Universitat de Tifariti, la primera institució d'educació superior creada a la fi de 2012 en la República Àrab Sahrauí Democràtica.

Secretaria General


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3484

Fax: (+34) 96 590 9444

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464