Saltar apartados
  • Compartir página web
  • Compartir en Twitter
  • Compartir en Facebook
  • Compartir en Google+

SECRETARIA GENERAL


 

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

11/12/2014
Emilia Caballero, Premi Maisonnave 2014: "Estem en una situació d'emergència social en la qual la caritat ocupa el lloc dels drets"

"Lluitadora incansable", "excel·lent companya", ""absolutament implicada amb els col·lectius més desfavorits", van ser algunes de les frases que es van escoltar ahir dimecres, dia 10 de desembre, durant l'acte de lliurament del XIII Premi Maisonnave que la Universitat d'Alacant va atorgar a Emilia Caballero.

11/12/2014
El Patronat de la Fundació Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes es reuneix en la Universitat d'Alacant

La Universitat d'Alacant (UA) ha acollit avui, en el seu edifici del carrer Sant Fernando, 40, la reunió del patronat de la Fundació Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes, Manuel Palomar, rector de la UA i vicepresident executiu de la citada fundació.

En la seua intervenció davant els patrons, Palomar ha tingut un record especial per a Emilio Botí, un dels grans valedors i impulsors de la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes...

10/12/2014
El nou equip deganal de Ciències aposta per una política de postgraus que potencie la recerca

El nou equip deganal de la Facultat de Ciències de la Universitat d'Alacant ha pres possessió aquest matí en un multitudinari acte celebrat a la Sala Multimèdia de l'Edifici de Rectorat i Serveis Generals. La trobada ha estat presidit pel rector, Manuel Palomar, que ha destacat la importància d'aquesta facultat, una de les més antigues de la UA, per a generar coneixement.

05/12/2014
Juan Mora dirigeix des d'avui el Secretariat de Recerca de la Universitat d'Alacant

Ha sigut durant sis anys el director del departament de Química Analítica, Nutrició i Bromatologia, un càrrec que des d'avui abandona per a dirigir el Secretariat de Recerca, en substitució del professor Enrique Herrero, que ha passat a encarregar-se de l'Escola de Doctorat.

04/12/2014
Investigadors de la UA crearan protoimplantes dentals incorporant grafeno

La Universitat d'Alacant ha signat un conveni amb iDental Fundació Hospitalària, per a treballar conjuntament en el desenvolupament d'un nou tipus de protoimplantes dentals basats en polímers per addició de grafeno.

El conveni es va a dur a terme en el si del grup de recerca que lidera el catedràtic de Química Inorgànica de la Universitat d'Alacant, José Miguel Martín Martínez en col·laboració amb els departaments d'Innovació Odontológica i R+D+i d'IDental Fundació Hospitalària.

03/12/2014
La Universitat d'Alacant, seleccionada per a formar en Turisme a becaris brasilers

Un total de 20 becaris de diferents universitats brasileres participen en la Universitat d'Alacant en un programa de formació sobre Español del Turisme. La participació és fruit de la I convocatòria de la Fundació per a la Projecció Internacional de les Universitats Espanyoles %u2013 Universidad.es, del que la Universitat d'Alacant ha sigut una de les tres seleccionades per a participar en el programa de formació i qualificació professional de becaris brasilers...

02/12/2014
El Grup de Processament del Llenguatge i Sistemes d'Informació de la UA col·labora en la transferència dels seus resultats a l'entorn empresarial

Donada la seua experiència en el desenvolupament d'eines de text mining per a la recuperació, anàlisi, classificació i extracció d'informació, el Grup de Processament del Llenguatge i Sistemes d'Informació (GPLSI) de la Universitat d'Alacant aposta per la transferència de coneixement, acumulada durant molts anys de recerca, a l'entorn empresarial.

24/11/2014
L'Ajuntament de Santa Pola inaugura l'emblema del CIMAR en la Universitat d'Alacant

Un llaut santapoler, barcassa típica de pesca utilitzada des de principis del segle XX en les costes mediterrànies, és el símbol que el Centre de Recerques Marines, CIMAR de Santa Pola ha incorporat a la galeria d'emblemes de la Universitat d'Alacant. Obra de l'artista Paco González Manarel, es tracta d'una peça de fusta i tela elaborada a mà segons els esquemes tradicionals d'aquestes embarcacions que a Santa Pola tenen unes característiques diferents a la resta del Mediterrani.

21/11/2014
La investidura com a Doctor Honoris causa de Gabriel Tortella inaugura l'edifici de la Universitat d'Alacant en Sant Fernando 40

"Un nou espai per al coneixement socialment responsable", amb aquestes paraules ha definit el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, l'edifici cedit pel Banc Sabadell en el carrer Sant Fernando 40.

Secretaria General


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3484

Fax: (+34) 96 590 9444

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464