Saltar apartados

SECRETARIA GENERAL


 

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

30/06/2015
La Universitat d'Alacant investeix Doctors Honoris causa a dos referents mundials de química i llenguatge computacional

La Universitat d'Alacant ha celebrat aquest matí el solemne acte d'investidura de dos nous doctors Honoris causa. Es tracta de la química Irina Beletskaya i el físic, informàtic i expert en llenguatge computació, Edwin R. Hancock.

30/06/2015
"Les vacunes salven tres milions de vides anualment", apunta el director de la Càtedra Balmis de Vacunología de la UA

En les últimes setmanes s'ha obert un gran debat sobre la no vacunació a menors com a conseqüència del cas de diftèria d'un menor espanyol. Un dels majors experts en immunització d'Espanya i director de la Càtedra Balmis de Vacunología de la Universitat d'Alacant, José Tuells, aclareix que "les vacunes incloses en el calendari infantil espanyol són recomanades, no obligatòries".

18/06/2015
Manuel Peláez donarà nom a la càtedra de l'Empresa Familiar de la UA i la UMH

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel colomar, acompanyat del vicerector d'economia i empresa de la UMH, Fernando Vidal i el president del Consell Social de la UA, Francisco Gómez, ha presidit l'acte de clausura de la XII càtedra de l'Empresa Familiar que realitzen de manera conjunyeix les Universitats d'Alacant i Elx.

17/06/2015
Nova Càtedra Santander-UA de Transformació Digital, dedicada als canvis de la nova societat

"Establir un nucli de reflexió, debat i recerca en el camp de l'adaptació de la societat a l'era digital" és, en paraules de Manuel Palomar, rector de la Universitat d'Alacant, l'objectiu de la nova Càtedra Santander-UA de Transformació Digital, creada per aquesta universitat i Banc Santander.

17/06/2015
Amb l'objectiu de ser nucli de debat i recerca, la Universitat d'Alacant crea la Càtedra Pedro Ferrándiz de l'Esport

En el marc de la celebració de la Setmana de l'Esport Preuniversitari, la Universitat d'Alacant ha engegat aquest matí la Càtedra Pedro Ferrándiz de l'Esport, una iniciativa que naix para es nucli de reflexió, debat i recerca en el camp de l'esport.

15/06/2015
La Universitat d'Alacant i l'Institut Superior Politècnic José Antonio Echeverría de Cuba estableixen un conveni de col·laboració

El rector de la Universitat d'Alacant i la rectora de l'Institut Politècnic Superior José Antonio Echeverría de Cuba (Cujae), Alicia Roberta Alonso Becerra, han rubricat aquest dilluns un conveni marque de col·laboració entre les dues institucions amb l'objectiu de potenciar els contactes i col·laboracions ja existents.

Secretaria General


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3484

Fax: (+34) 96 590 9444

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464