Saltar apartados

SECRETARIA GENERAL


 

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

28/05/2015
La Universitat d'Alacant crea amb el respatler de Ribera Salut la Càtedra Balmis de Vacunología, la primera d'aquest camp a Espanya

El Conseller Delegat del grup Ribera Salut, Alberto de Rosa, i el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, han presentat aquest matí la "Càtedra Balmis de Vacunología" de la Universitat d'Alacant, la primera de càtedra d'Espanya sobre vacunes.

22/05/2015
La Universitat d'Alacant clausura el curs amb el lliurament de la seua màxima distinció als exrectors Ordoñez i Raneda

La Universitat d'Alacant ha celebrat aquest matí el Solemne Acte de Clausura del Curs Acadèmic 2014-2015, en el qual s'ha fet lliurament de la Medalla d'Or als exrectors Ignacio Jiménez Raneda i Salvador Ordóñez.

08/05/2015
La Universitat reivindica el paper dels docents amb els premis del Consell Social

La Universitat d'Alacant ha acollit, aquest matí, l'acte de lliurament dels Premis a l'Excel·lència Docent, uns guardons que lliura el Consell Social i que té com a objectiu reconèixer la labor exercida pels docents...

08/05/2015
Bombers i la UA col·laboraran en la recerca de riscos naturals i la planificació d'emergències

La presidenta del Consorci Provincial de Bombers, Luisa Pastor, i el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, han subscrit un conveni marc de col·laboració per a la realització d'activitats docents i de recerca que promoguen un millor coneixement dels riscos naturals i tecnològics de la província, incloent la planificació i gestió de les situacions d'emergència.

29/04/2015
La Universitat d'Alacant i Vectalia creen una Càtedra de Mobilitat

Com a resposta al creixent interès per augmentar la qualitat de vida dels habitants de les ciutats, la Universitat d'Alacant i Vectalia han creat la Càtedra de Mobilitat, que naix amb la vocació de ser un nucli de reflexió, debat i recerca en el camp dels sistemes de mobilitat sostenibles i assegurances.

28/04/2015
Antoni Miró dedica un espai a la Càtedra d'Art Contemporani de la UA en la seua Casa-Museu

L'artista alcoià Antoni Miró ha destinat un dels espais de la seua Casa-Museu en la finca del Sopalmo a la Càtedra d'Art Contemporani de la Universitat d'Alacant que porta el seu nom.

27/04/2015
Una miniatura del Monument als Reis Mags, emblema d'Ibi i l'Estació Biològica Torretes en la Universitat d'Alacant

Una reproducció en miniatura del simbòlic Monument als Reis Mags d'Ibi s'ha incorporat des d'aquest matí a la Galeria d'Emblemes de la Universitat d'Alacant en representació del municipi i l'Estació Biològica Torretes.

20/04/2015
La Universitat d'Alacant i el Liceu Francés afermen els seus vincles amb la signatura d'un conveni marc

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar i la directora del Liceu Francés, Catherine Bellus-Ferrerira han signat aquest matí un conveni marc de col·laboració entre ambdues institucions amb el qual s'afermen els vincles existents des de fa diversos anys.

01/04/2015
Configurat l'equip decanal de Ciències de la Salut

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, ha nomenat aquest matí a José Antonio Hurtado com a nou degà de la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat d'Alacant, després de guanyar les eleccions celebrades la setmana passada.

01/04/2015
L'OAMI i la Universitat d'Alacant signen un acord per a participar en un programa de pràctiques en matèria de propietat intel·lectual

La Universitat d'Alacant, UA, i l'Oficina de l'Harmonització del Mercat Interior, OAMI, han subscrit aquest matí un memoràndum d'enteniment que els permetrà col·laborar en sensibilització i formació en matèria de propietat industrial i intel·lectual, dins del marc del Segell Panaeuropeu (Pa European Seal).

01/04/2015
Sonia Gutiérrez continuarà al capdavant de l'Institut universitari de Recerca en Arqueologia i Patrimoni Històric

La professora Sonia Gutiérrez continuarà al capdavant de l'Institut Universitari de Recerca en Arqueologia i Patrimoni Històric (INAPH) després de resultar vencedora en les eleccions celebrades el passat mes de març. L'acte de presa de possessió de la directora ha tingut lloc aquest matí en el despatx rectoral...

16/03/2015
"L'objectiu de la Càtedra Antoni Miró és fer arribar l'art contemporani a tots els públics"

La Càtedra d'Art Contemporani Antoni Miró es va presentar en públic divendres passat en l'ajuntament d'Otos (la Vall d'Albaida) en un acte que va tenir la primera reunió de la comissió de seguiment d'aquesta iniciativa conjunta entre la Universitat d'Alacant i els ajuntament d'Alcoi i Otos.

13/03/2015
Mónica Moreno dirigirà l'Institut Universitari de Recerca d'Estudis de Gènere de la Universitat d'Alacant

La professora Mónica Moreno Seco, del Departament d'Humanitats Contemporànies dirigeix des d'avui l'Institut Universitari de Recerca d'Estudis de Gènere.

Secretaria General


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3484

Fax: (+34) 96 590 9444

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464