Saltar apartados

SECRETARIA GENERAL


 

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

20/04/2015
La Universitat d'Alacant i el Liceu Francés afermen els seus vincles amb la signatura d'un conveni marc

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar i la directora del Liceu Francés, Catherine Bellus-Ferrerira han signat aquest matí un conveni marc de col·laboració entre ambdues institucions amb el qual s'afermen els vincles existents des de fa diversos anys.

01/04/2015
Configurat l'equip decanal de Ciències de la Salut

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, ha nomenat aquest matí a José Antonio Hurtado com a nou degà de la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat d'Alacant, després de guanyar les eleccions celebrades la setmana passada.

01/04/2015
L'OAMI i la Universitat d'Alacant signen un acord per a participar en un programa de pràctiques en matèria de propietat intel·lectual

La Universitat d'Alacant, UA, i l'Oficina de l'Harmonització del Mercat Interior, OAMI, han subscrit aquest matí un memoràndum d'enteniment que els permetrà col·laborar en sensibilització i formació en matèria de propietat industrial i intel·lectual, dins del marc del Segell Panaeuropeu (Pa European Seal).

01/04/2015
Sonia Gutiérrez continuarà al capdavant de l'Institut universitari de Recerca en Arqueologia i Patrimoni Històric

La professora Sonia Gutiérrez continuarà al capdavant de l'Institut Universitari de Recerca en Arqueologia i Patrimoni Històric (INAPH) després de resultar vencedora en les eleccions celebrades el passat mes de març. L'acte de presa de possessió de la directora ha tingut lloc aquest matí en el despatx rectoral...

16/03/2015
"L'objectiu de la Càtedra Antoni Miró és fer arribar l'art contemporani a tots els públics"

La Càtedra d'Art Contemporani Antoni Miró es va presentar en públic divendres passat en l'ajuntament d'Otos (la Vall d'Albaida) en un acte que va tenir la primera reunió de la comissió de seguiment d'aquesta iniciativa conjunta entre la Universitat d'Alacant i els ajuntament d'Alcoi i Otos.

13/03/2015
Mónica Moreno dirigirà l'Institut Universitari de Recerca d'Estudis de Gènere de la Universitat d'Alacant

La professora Mónica Moreno Seco, del Departament d'Humanitats Contemporànies dirigeix des d'avui l'Institut Universitari de Recerca d'Estudis de Gènere.

12/03/2015
La UA presenta la Càtedra d'Art Contemporani Antoni Miró a Otos

La Universitat d'Alacant va engegar la Càtedra d'Art Contemporani Antoni Miró, el passat mes de febrer, en una aposta per la cultura i la identitat autòctona.

11/03/2015
La Fundació Manuel Peláez i la UA renoven el conveni per a becar a una alumna de DADE

La Fundació Manuel Peláez i la Universitat d'Alacant han renovat avui el conveni de col·laboració per a continuar amb la beca d'estudis concedida a la filla d'un directiu d'ECISA que va morir en 2011.

11/03/2015
La Universitat d'Alacant i el Col·legi Oficial d'Aparelladors intercanvien l'accés als seus fons bibliogràfics

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar i el president del Col·legi Oficial d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació d'Alacant, COAATIEA, Gregorio Alemañ, han subscrit aquest matí un conveni específic de col·laboració que permetrà l'accés recíproc a les respectives fonts bibliogràfiques.

05/03/2015
Raúl Zurita investit Doctor Honoris causa per la Universitat d'Alacant

L'escriptor Raúl Zurita, considerat el poeta xilè de major repercussió mundial després de Pablo Neruda, ha sigut investit avui Doctor Honoris causa per la Universitat d'Alacant, en reconeixement a la seua figura i la seua obra i per la seua gran projecció internacional.

18/02/2015
La Càtedra Antoni Miró s'estrena amb una exposició en la Llotja d'Alacant

La recentment creada Càtedra d'Art Contemporani Antoni Miró de la Universitat d'Alacant amb la col·laboració dels ajuntaments d'Alcoi i d'Otos (la Vall d'Albaida) s'ha estrenat aquest dimarts amb una exposició en la Llotja del Peix d'Alacant de la mà de la seua alma mater, l'artista alcoià Antoni Miró.

17/02/2015
La Universitat d'Alacant celebra enguany el X aniversari de la Seu Universitària de Villena

Divendres passat 13 de febrer va tenir lloc el tret d'eixida als actes commemoratius del desè aniversari de la Seu Universitària de Villena. L'acte va estar presidit per l'Alcalde de Villena, Francisco Javier Esquembre i el Rector de la Universitat, Manuel Palomar...

11/02/2015
La Càtedra Internacional Marjal Healthy convoca la 9a edició dels Premis a l'Edificació Saludable

L'Edifici de Rectorat de la Universitat d'Alacant ha sigut l'escenari escollit per a la presentació dels 9th Healthy Housing Awards (Premis a l'Edificació Saludable) organitzats per la Càtedra Internacional Marjal Healthy de la UA.

Secretaria General


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3484

Fax: (+34) 96 590 9444

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464