Saltar apartados

SECRETARIA GENERAL


 

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

18/02/2015
La Càtedra Antoni Miró s'estrena amb una exposició en la Llotja d'Alacant

La recentment creada Càtedra d'Art Contemporani Antoni Miró de la Universitat d'Alacant amb la col·laboració dels ajuntaments d'Alcoi i d'Otos (la Vall d'Albaida) s'ha estrenat aquest dimarts amb una exposició en la Llotja del Peix d'Alacant de la mà de la seua alma mater, l'artista alcoià Antoni Miró.

17/02/2015
La Universitat d'Alacant celebra enguany el X aniversari de la Seu Universitària de Villena

Divendres passat 13 de febrer va tenir lloc el tret d'eixida als actes commemoratius del desè aniversari de la Seu Universitària de Villena. L'acte va estar presidit per l'Alcalde de Villena, Francisco Javier Esquembre i el Rector de la Universitat, Manuel Palomar...

11/02/2015
La Càtedra Internacional Marjal Healthy convoca la 9a edició dels Premis a l'Edificació Saludable

L'Edifici de Rectorat de la Universitat d'Alacant ha sigut l'escenari escollit per a la presentació dels 9th Healthy Housing Awards (Premis a l'Edificació Saludable) organitzats per la Càtedra Internacional Marjal Healthy de la UA.

06/02/2015
La Universitat d'Alacant renova la Càtedra Prosegur que inclou el Talent en la seua nomenclatura

La Universitat d'Alacant i Prosegur, una de les empreses de referència en l'àmbit de la seguretat privada a nivell mundial, han signat aquest matí el conveni per a la renovació del mecenatge de la Càtedra Prosegur...

03/02/2015
El Consell de direcció de la Universitat d'Alacant es reuneix en Mercalicante

Dins de la política d'acostament a les diferents realitats socioeconòmiques de la província i a l'interès per unir sinergies amb les principals institucions de la província, el consell de direcció de la Universitat d'Alacant va celebrar la seua reunió setmanal a les instal·lacions de Mercalicante.

02/02/2015
La UA crea la càtedra d'art contemporani Antoni Miró que dirigirà Enric Balaguer

La Universitat d'Alacant ha engegat aquest matí la Càtedra d'Art Contemporani Antoni Miró des d'una perspectiva multidisciplinària i amb una dimensió comparatística per a apostar per la cultura i la identitat autòctona.

28/01/2015
La UA celebra Sant Tomás d'Aquino amb el lliurament dels premis extraordinaris de titulació i postgrau als millors expedients

La Universitat d'Alacant ha celebrat aquest matí la festivitat de Sant Tomás d'Aquino, patró de les universitats, amb el lliurament dels premis extraordinaris de carrera i doctorat als millors expedients.

21/01/2015
Les universitats d'Alacant, València, Politècnica de València i Jaume I de Castelló formalitzen la seua relació amb la Universitat de Tifariti

Les universitats públiques d'Alacant (UA), la de València (UV), la Politècnica de València (UPV) i la Jaume I de Castelló (UJI) formalitzen la seua relació amb la Universitat de Tifariti, la primera institució d'educació superior creada a la fi de 2012 en la República Àrab Sahrauí Democràtica.

19/01/2015
Hidraqua, nou patrocinador de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant

L'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant (OFUA) compte des d'avui amb un nou patrocinador, Hidraqua, entitat que se sumisca a aquest projecte musical.

19/01/2015
El Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques i Enginyers Civils d'Alacant tindrà accés als recursos bibliogràfics de la UA

Amb l'objecte d'optimar recursos i facilitar l'intercanvi i la difusió de coneixement, des d'avui mateix, els membres del Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques i Enginyers Civils d'Alacant (CITOPIC) podran accedir a les fonts bibliogràfiques, bases de dades informatitzades, i revistes electròniques disponibles en la Universitat d'Alacant.

16/01/2015
La UA i la Societat Valenciana de Medicina Pal·liativa col·laboraran en la formació i recerca en cures pal·liatives

La Universitat d'Alacant i la Societat Valenciana de Medicina Pal·liativa han signat aquest matí un conveni marc de col·laboració per a la realització en comú d'activitats de divulgació, formació i recerca en cures pal·liatives.

15/01/2015
La Universitat d'Alacant i el Col·legi Oficial de Gestors Administratius col·laboraran en la creació de Master universitari en gestió administrativa

La Universitat d'Alacant i el Col·legi Oficial de Gestors Administratius d'Alacant, COGAA, han signat aquest matí un conveni de col·laboració per a l'elaboració i desenvolupament del Màster Universitari en Gestió Administrativa.

14/01/2015
Visita del nou Cap del Comandament d'Operacions Especials de Rabasa

El nou Cap del Comandament d'Operacions Especials de Rabasa, el coronel Demetrio Muñoz Garcia, ha visitat aquest matí el campus de Sant Vicent del Raspeig per a saludar oficialment al rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar i el seu equip de direcció.

Secretaria General


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3484

Fax: (+34) 96 590 9444

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464