Saltar apartados

SECRETARIA GENERAL


 

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

28/01/2015
La UA celebra Sant Tomás d'Aquino amb el lliurament dels premis extraordinaris de titulació i postgrau als millors expedients

La Universitat d'Alacant ha celebrat aquest matí la festivitat de Sant Tomás d'Aquino, patró de les universitats, amb el lliurament dels premis extraordinaris de carrera i doctorat als millors expedients.

21/01/2015
Les universitats d'Alacant, València, Politècnica de València i Jaume I de Castelló formalitzen la seua relació amb la Universitat de Tifariti

Les universitats públiques d'Alacant (UA), la de València (UV), la Politècnica de València (UPV) i la Jaume I de Castelló (UJI) formalitzen la seua relació amb la Universitat de Tifariti, la primera institució d'educació superior creada a la fi de 2012 en la República Àrab Sahrauí Democràtica.

19/01/2015
Hidraqua, nou patrocinador de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant

L'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant (OFUA) compte des d'avui amb un nou patrocinador, Hidraqua, entitat que se sumisca a aquest projecte musical.

19/01/2015
El Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques i Enginyers Civils d'Alacant tindrà accés als recursos bibliogràfics de la UA

Amb l'objecte d'optimar recursos i facilitar l'intercanvi i la difusió de coneixement, des d'avui mateix, els membres del Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques i Enginyers Civils d'Alacant (CITOPIC) podran accedir a les fonts bibliogràfiques, bases de dades informatitzades, i revistes electròniques disponibles en la Universitat d'Alacant.

16/01/2015
La UA i la Societat Valenciana de Medicina Pal·liativa col·laboraran en la formació i recerca en cures pal·liatives

La Universitat d'Alacant i la Societat Valenciana de Medicina Pal·liativa han signat aquest matí un conveni marc de col·laboració per a la realització en comú d'activitats de divulgació, formació i recerca en cures pal·liatives.

15/01/2015
La Universitat d'Alacant i el Col·legi Oficial de Gestors Administratius col·laboraran en la creació de Master universitari en gestió administrativa

La Universitat d'Alacant i el Col·legi Oficial de Gestors Administratius d'Alacant, COGAA, han signat aquest matí un conveni de col·laboració per a l'elaboració i desenvolupament del Màster Universitari en Gestió Administrativa.

14/01/2015
Visita del nou Cap del Comandament d'Operacions Especials de Rabasa

El nou Cap del Comandament d'Operacions Especials de Rabasa, el coronel Demetrio Muñoz Garcia, ha visitat aquest matí el campus de Sant Vicent del Raspeig per a saludar oficialment al rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar i el seu equip de direcció.

12/01/2015
La Universitat d'Alacant i Fundació Repsol uneixen sinergies per a recolzar l'emprendimiento en el sector energètic

Amb l'objectiu de promoure, detectar i recolzar el desenvolupament d'iniciatives empresarials innovadores i de base tecnològica que redunden en una millora de l'eficiència i/o l'estalvi energètic, el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, i el vicepresident de Fundació Repsol, César Gallo...

11/12/2014
Emilia Caballero, Premi Maisonnave 2014: "Estem en una situació d'emergència social en la qual la caritat ocupa el lloc dels drets"

"Lluitadora incansable", "excel·lent companya", ""absolutament implicada amb els col·lectius més desfavorits", van ser algunes de les frases que es van escoltar ahir dimecres, dia 10 de desembre, durant l'acte de lliurament del XIII Premi Maisonnave que la Universitat d'Alacant va atorgar a Emilia Caballero.

11/12/2014
El Patronat de la Fundació Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes es reuneix en la Universitat d'Alacant

La Universitat d'Alacant (UA) ha acollit avui, en el seu edifici del carrer Sant Fernando, 40, la reunió del patronat de la Fundació Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes, Manuel Palomar, rector de la UA i vicepresident executiu de la citada fundació.

En la seua intervenció davant els patrons, Palomar ha tingut un record especial per a Emilio Botí, un dels grans valedors i impulsors de la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes...

10/12/2014
El nou equip deganal de Ciències aposta per una política de postgraus que potencie la recerca

El nou equip deganal de la Facultat de Ciències de la Universitat d'Alacant ha pres possessió aquest matí en un multitudinari acte celebrat a la Sala Multimèdia de l'Edifici de Rectorat i Serveis Generals. La trobada ha estat presidit pel rector, Manuel Palomar, que ha destacat la importància d'aquesta facultat, una de les més antigues de la UA, per a generar coneixement.

05/12/2014
Juan Mora dirigeix des d'avui el Secretariat de Recerca de la Universitat d'Alacant

Ha sigut durant sis anys el director del departament de Química Analítica, Nutrició i Bromatologia, un càrrec que des d'avui abandona per a dirigir el Secretariat de Recerca, en substitució del professor Enrique Herrero, que ha passat a encarregar-se de l'Escola de Doctorat.

04/12/2014
Investigadors de la UA crearan protoimplantes dentals incorporant grafeno

La Universitat d'Alacant ha signat un conveni amb iDental Fundació Hospitalària, per a treballar conjuntament en el desenvolupament d'un nou tipus de protoimplantes dentals basats en polímers per addició de grafeno.

El conveni es va a dur a terme en el si del grup de recerca que lidera el catedràtic de Química Inorgànica de la Universitat d'Alacant, José Miguel Martín Martínez en col·laboració amb els departaments d'Innovació Odontológica i R+D+i d'IDental Fundació Hospitalària.

Secretaria General


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3484

Fax: (+34) 96 590 9444

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464