Saltar apartados

Palomar va rebre a Puyal abans de la seua conferència a la UA

Palomar_Puyal

Alacant, 6 de febrer de 2013

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, va rebre al seu despatx al periodista, doctor en lingüística per la Universitat Autonoma de Barcelona i membre de l'Institut d'Estudis Catalans, Joaquim Maria Puyal, un dels professionals més prestigiosos del país.

Puyal, que també és llicenciat en Filologia Romànica i Ciències de la Informació, és conegut per haver produït diversos programes a la Televisió de Catalunya, així com les retransmissions del Futbol Club Barcelona a Catalunya Radio, on recentment ha arribat a la xifra de les 2.000 retransmissions en català.

Durant la trobada, el rector i Puyal van parlar sobre la situació dels mitjans de comunicació i la importància del paper del periodista en la societat a més de abordar l'actualitat del Futbol Club Barcelona, equip del que el rector es va confessar seguidor.

El periodista, que va signar al llibre de visites de la Universitat, va concloure la seua visita al Campus pronunciant una conferència sobre “La transmissió de discursos des dels mitjans de masses” davant més de dos-centes persones i acompanyat del vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística de la UA, Carles Cortés.

University News


Universidad de Alicante
Carretera de San Vicente del Raspeig s/n
03690 San Vicente del Raspeig
Alicante (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

For further information: informacio@ua.es, and for enquiries on this web server: webmaster@ua.es

Carretera San Vicente del Raspeig s/n - 03690 San Vicente del Raspeig - Alicante - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464