Saltar apartados
  • UA
  • University News
  • La Xarxa Vives organitza el V Curs d'int..ica de la llengua com a idioma estranger

La Xarxa Vives organitza el V Curs d'introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger

Amb la col.laboració de la Facultat d’Educació i el departament de Filologia Catalana de la UA, entre altres institucions

 

Alacant, 2 de juny de 2014

L’Institut Ramon Llull, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Xarxa Vives d’Universitats organitzen el V Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger, que tindrà lloc a Vinaròs i a Morella entre el 17 i el 19 d’octubre de 2014. En aquesta edició, el curs comptarà amb la col·laboració de la Facultat d’Educació i el Departament de Filologia Catalana de la Universitat d'Alacant, així com del Màster d'Ensenyament de Català com a primera i segona llengua de la Universitat de Barcelona, la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya i la Universitat Autònoma de Barcelona.

L’objectiu del curs és contribuir a la formació de futurs professors per a l’exercici de la docència de la llengua en universitats de l’exterior. El curs s’adreça a llicenciats i graduats en Filologia, preferentment en Filologia catalana, Traducció i Humanitats i a estudiants del darrer any de grau d’aquestes titulacions que no tinguin o comptin amb poca experiència docent en el camp de l'ensenyament de la llengua.

El període d’inscripció s’obri hui, dia 2 de juny i continuarà obert fins al 12 de setembre i es pot formalitzar online a la següent adreça: www.vives.org/formularis/curs_didactica.php.

University News


Universidad de Alicante
Carretera de San Vicente del Raspeig s/n
03690 San Vicente del Raspeig
Alicante (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

For further information: informacio@ua.es, and for enquiries on this web server: webmaster@ua.es

Carretera San Vicente del Raspeig s/n - 03690 San Vicente del Raspeig - Alicante - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464