Saltar apartados
  • UA
  • University News
  • Periodismo y deporte se unen en la UA para reivindicar sus valores

Periodismo y deporte se unen en la UA para reivindicar sus valores

El seleccionador espanyol, Julen Lopetegui, ha desgranat els detalls del seu treball al capdavant del combinat nacional de futbol

 

PeriodismoDeportivo1
PeriodismoDeportivo2
PeriodismoDeportivo3
PeriodismoDeportivo4
PeriodismoDeportivo5
PeriodismoDeportivo6
PeriodismoDeportivo7
PeriodismoDeportivo8
PeriodismoDeportivo9

Alacant. Dimarts, 24 d'abril de 2018

Olga Viza, Juan Cruz, Juan Carlos Ferrero, Toni Cabot, Patricia García i Alfredo Relaño han sigut els encarregats d'analitzar la relació entre periodisme i esport en la taula redona que s'ha celebrat en el marc de les jornades sobre "Periodisme i Esport" que ha organitzat la Càtedra Pedro Ferrándiz de l'Esport de la Universitat d'Alacant en el saló d'actes de l'Aularis 2 que s'ha quedat xicotet per a acollir la gran quantitat de públic que no s'ha volgut perdre aquesta jornada entre estudiants i personalitats de la societat alacantina.

Abans, el seleccionador espanyol de futbol, Julen Lopetegui, ha desgranat els detalls del seu treball al capdavant del combinat nacional. Lopetegui ha utilitzat i mostrat al públic alguns dels programes i imatges que utilitza en el seu treball habitualment i ha anat més enllà dels estrictament esportiu, per a explicar la forma d'afrontar un treball per al qual "tenim molt poc temps d'execució -les concentracions durant la temporada són molt curtes-, però molt temps per a pensar com afrontar-ho".

La taula redona ha tancat l'acte amb professionals del món del periodisme i de l'esport, com el tennista Juan Carlos Ferrero o la jugadora internacional de rugbi i olímpica espanyola, Patricia García, a més d'històrics del periodisme esportiu com Olga Viza o Juan Cruz, l'actual director del Diari Informació d'Alacant i moderada pel director del Diari As, Alfredo Relaño. En el debat s'han abordat els valors i el periodisme que obliga a cercar la veritat ja explicar-la des de tots els angles.

L'acte, que ha presentat la directora de la Càtedra, Aránzazu Calçada, ha comptat amb la presència de Pedro Ferrándiz, qui dóna nom a la mateixa, el director del Consell Superior d'Esports, José ramón Lete i el director de la Fundació Deporte Jove, Alfonso Jiménez.

 

University News


Universidad de Alicante
Carretera de San Vicente del Raspeig s/n
03690 San Vicente del Raspeig
Alicante (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

For further information: informacio@ua.es, and for enquiries on this web server: webmaster@ua.es

Carretera San Vicente del Raspeig s/n - 03690 San Vicente del Raspeig - Alicante - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464