Saltar apartados

La UA acull la presentació de l'associació literària Amics d'Els Clàssics La UA acull la presentació de l%u2019associació literària Amics d%u2019Els Clàssics

Amics

Alicante, 1 de diciembre de 2010

Amb una conferència de Rafael Alemany i la lectura de distints textos

El dijous dia 2 de desembre, a les 12 hores, tindrà lloc a la Sala Aifos de la Universitat d’Alacant l’acte de presentació de l’associació Amics d’Els Clàssics, una xarxa creada per l’editorial Barcino per donar a conèixer els clàssics de la literatura catalana, valenciana i mallorquina. D’Ausiàs March a Ramon Llull, passant per Bernat Metge o Roís de Corella, Amics d’Els Clàssics vol fomentar el coneixement i el gaudi dels nostres clàssics, sobretot entre els lectors més joves.

Durant l’acte -organitzat pel Vicerectorat d’Extensió Universitària, el Servei de Promoció del Valencià i la Facultat de Filosofia i Lletres, en col·laboració amb l’Editoral Barcino i la Fundació Lluís Carulla- el professor de la UA, Rafael Alemany, farà un parlament sobre “Els Nostres Clàssics, dels orígens a l’actualitat”. L’acte es completarà amb les lectures de distints textos d’escriptors clàssics valencians i catalans fetes per alumnes de la Facultat de Filosofia i Lletres.

L’editorial Barcino, fundada el 1924 per Josep Maria de Casacuberta, alberga la col·lecció Els Nostres Clàssics, que publica des del mateix any 1924 els textos catalans, valencians i mallorquins antics.

Actualidad Universitaria


Universidad de Alicante
Carretera de San Vicente del Raspeig s/n
03690 San Vicente del Raspeig
Alicante (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Para más información: informacio@ua.es, y para temas relacionados con este servidor Web: webmaster@ua.es

Carretera San Vicente del Raspeig s/n - 03690 San Vicente del Raspeig - Alicante - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464