Saltar apartados

La UA col·labora en la organització del Circuit de música en valencià So de sons, que arriba a Alacant el cap de setmana

Alacant, 27 d'octubre de 2010Cartell_stero

El proper dissabte 30 d’octubre la Sala Stereo, al carrer Pintor Velázquez, 5 d’Alacant acollirà el primer concert del II Circuit de Música en Valencià So de sons a la comarca de l’Alacantí.

Organitzat pel Col.lectiu Ovidi Montllor amb la col·laboració de Escola Valenciana, la Universitat d’Alacant, el Casal Jaume I d’Alacant, l’Associació per la normalització del valencià La Cívica i Alacant Rock, el concert contarà amb les actuacions dels cantautors Xavier Morant, de l’Horta Sud i Hugo Mas de l’Alcoià.

El concert començarà a les 23 hores i l’entrada és lliure. En acabar les actuacions, hi haurà el concert de l’Adveniment de la Sardina, amb el grup KLD!, també en valencià, a la Plaça Sant Critòfol d’Alacant.

El Circuit So de sons és una iniciativa que pretén associar en xarxa les sales privades i algunes entitats amb l’objectiu de reivindicar la protecció i la promoció del producte musical autòcton i en valencià. Sota una mateixa marca es pretén organitzar un cicle de concerts de música en valencià de tots els estils i gammes que siguen fàcilment identificables pels espectadors potencials.

El circuit va començar a la Llotja de Música Urbana de Vila-real i finalitzarà al Nadal, passant per sales d’Alcoi, València, Alacant, Benaguasil, Muro, Xàbia... L’objectiu general és el de crear un Circuit de Música en valencià, i els objectius específics, els de difondre i aconseguir visibilitat mediàtica de la música autòctona., normalitzar la cultura en valencià, dinamitzar el sector de la indústria musical valenciana, contribuir a consolidar l’actual protomercat d’oci i cultura en el nostre domini lingüístic i alhora crear sinergies entre els artistes i els programadors culturals de sales privades i institucions.

Actualidad Universitaria


Universidad de Alicante
Carretera de San Vicente del Raspeig s/n
03690 San Vicente del Raspeig
Alicante (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Para más información: informacio@ua.es, y para temas relacionados con este servidor Web: webmaster@ua.es

Carretera San Vicente del Raspeig s/n - 03690 San Vicente del Raspeig - Alicante - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464