Saltar apartados

La UA organitza el I Campionat Universitari de Carreres d'Orientació de la Xarxa Vives, a Guardamar i Elx

 

Alacant, Barcelona, Palma, 4 de març de 2014

La Universitat d’Alacant organitza el I Campionat Universitari de Carreres d’Orientació de la Xarxa Vives, que tindrà lloc a Guardamar del Segura i Elx, del 5 al 7 de març de 2014, en el marc del programa commemoratiu del XX aniversari de la institució que agrupa 21 universitats de parla catalana. Un total de 32 estudiants de les universitats d’Alacant, Rovira i Virgili, València, Barcelona i Politècnica de València, participaran en la competició (vegeu el programa), patrocinada per la Fundació Banc Sabadell. La iniciativa fomenta els hàbits i els valors inherents a aquesta modalitat esportiva, que entre els esportistes millor classificats en competicions internacionals compta amb estudiants de la regió universitària Vives.

Demà dimecres de vesprada tindrà lloc la recepció de participants i acreditacions i es desenvoluparà una jornada sobre gestió esportiva universitària en el marc del Fòrum Vives. A més, els entrenadors, delegats i esportistes assistiran a una reunió tècnica sobre la competició i posteriorment, participaran en una recepció a l’Ajuntament de Guardarmar.

El programa de dijous 6 començarà amb el desdejuni i el trasllat a la serra del Molar, lloc on tindran lloc les carreres. A les 10.30 h començarà la competició de llarga distància. L’endemà, divendres 7, amb el mateix horari, es desenvoluparà la competició de mitja distància i, a primera hora de la vesprada, es lliuraran els trofeus als guanyadors.

Guardamar i Elx enceten el recorregut des del sud de la regió Vives amb la voluntat de continuïtat de la competició per altres paratges de la nostra geografia. La competició compta amb la col·laboració dels ajuntaments de Guardamar del Segura i Elx, a més de la Federació de l’Esport d’Orientació de la Comunitat Valenciana, la Federació Espanyola d’Orientació, la Federació Internacional d’Orientació, el Grup Marjal i la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient de la Generalitat Valenciana.

 

PROGRAMA

 

Actualidad Universitaria


Universidad de Alicante
Carretera de San Vicente del Raspeig s/n
03690 San Vicente del Raspeig
Alicante (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Para más información: informacio@ua.es, y para temas relacionados con este servidor Web: webmaster@ua.es

Carretera San Vicente del Raspeig s/n - 03690 San Vicente del Raspeig - Alicante - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464