Saltar apartados

El rector de la Universitat d'Alacant intervé en la Trobada d'Escoles en Valencià d'Alacant

Alacant, 1 d'abril de 2011

El rector de la Universitat Alacant, Ignasi Jiménez Raneda, intervindrà aquest diumenge 3 d’abril en la 23a Trobada d’Escoles en Valencià de l’Alacantí, que tindrà lloc de 10 a 18 hores, al col·legi públic Joaquim Sorolla del barri de Sant Blai d’Alacant. La Trobada d’Alacant és la primera, juntament amb la de Sagunt, de les 19 festes per la llengua que es faran al 2011.

Les Trobades, que enguany porten el lema “el valor del valencià”, estan dedicades a l’escriptor de Castalla Enric Valor en el centenari del seu naixement i volen reivindicar la importància del valencià per a una formació plurilingüe de qualitat. Tot això en un marc festiu en què els més petits podran participar en els tallers organitzats per les escoles i les ampes, visitar la Fira de Llibres i Multimèdia en Valencià que s’instal·larà a l’escola, divertir-se amb els inflables, danses i espectacles teatrals que tindran lloc, etc.

Com ja és tradicional, la Universitat d’Alacant serà present a la Trobada amb dos tallers infantils, que aquesta vegada estan relacionats amb la figura de l’escriptor de Castalla Enric Valor, molt lligat a la Universitat d’Alacant, que ja el va nomenar doctor honoris causa l’any 2004. En aquest sentit, cal recordar que Enric Valor va estudiar a Alacant, a l’Escola de Comerç, que actualment acull la Seu Universitària d’Alacant i que alberga la Biblioteca Enric Valor gràcies a un conveni entre l’Institut d’Estudis Catalans i la UA.

Actualidad Universitaria


Universidad de Alicante
Carretera de San Vicente del Raspeig s/n
03690 San Vicente del Raspeig
Alicante (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Para más información: informacio@ua.es, y para temas relacionados con este servidor Web: webmaster@ua.es

Carretera San Vicente del Raspeig s/n - 03690 San Vicente del Raspeig - Alicante - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464