Saltar apartados

Acaba el cinema en valencià de la UA amb rècord d'assistència

Alacant, 2 de juny de 2011

Amb Shutter Island, de Martin Scorsese, demà als Cine Yelmo

Demà dijous, dia 2 de juny, amb l’emissió de Shutter Island, de Martin Scorsese, acaba el cicle de Cinema en Valencià de la Universitat d’Alacant del 2011. Es projectaran dues sessions, una a les 17’30 hores i altra a les 20 hores al Cines Yelmo Puerta de Alicante. El cicle d’enguany es va iniciar el passat 3 de març i en total s'hauran projectat 11 pel.lícules d’estrena.

El cinema en valencià es tanca amb un nou rècord d’assistència: un total de 4.266 persones (a les dades no s’inclou la pel.lícula de demà). De fet, l’assistència de públic ha superat la capacitat de les sales en pel·lícules com ara Shreek, Com ensinistrar un drac o Pa negre, fet que –segons fonts del secretariat de Promoció del Valencià de la Universitat d’Alacant- “evidencia la demanda del cinema en valencià a les sales de cinema alacantines”.

Segons els organitzadors, l’èxit del cicle de cinema en valencià descansa sobre dos pilars: “la naturalitat amb què el públic veu el cinema en valencià i l’aposta que ha fet la Universitat per produccions d’estrena, modernes, variades i per a totes les edats”.

La Universitat d’Alacant ha comptat enguany amb el patrocini de l’Institut d’Estudis Catalans, i amb la col·laboració de la Cívica-Escola Valenciana per a les sessions matinals.

 

Actualidad Universitaria


Universidad de Alicante
Carretera de San Vicente del Raspeig s/n
03690 San Vicente del Raspeig
Alicante (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Para más información: informacio@ua.es, y para temas relacionados con este servidor Web: webmaster@ua.es

Carretera San Vicente del Raspeig s/n - 03690 San Vicente del Raspeig - Alicante - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464