Saltar apartados

Inauguración de la III Feria de ALTAVEU

Alicante, 13 de noviembre de 2012

És un honor presidir la inauguració d’aquesta III Fira d'Altaveu, una xarxa d'intercanvi dels programadors culturals de les entitats públiques en l'àrea d'influència de la Universitat d'Alacant, posada en marxa per la iniciativa del Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística de la institució que presidisc.

L'objectiu d’Altaveu és compartir, difondre i promoure la cultura, potenciant l'intercanvi d'activitats entre entitats públiques, rendibilitzant recursos i facilitant el treball dels programadors culturals.

En aquesta conjuntura econòmica, plena de dificultats, projectes com Altaveu compleixen una doble funció: d'una banda, impedeixen que la cultura quede relegada per les estretors econòmiques, i d’una altra, són un exemple d'optimització dels recursos, humans i econòmics, que permeten complir els compromisos amb la cultura, al mateix temps que creen sinergies entre administracions, amb uns resultats que són exemple del que la col•laboració institucional és capaç d'aconseguir.

Avui, tres anys després que Altaveu començara a funcionar i prestar els seus serveis, prop de 30 responsables municipals de cultura us reuniu entorn d'aquesta plataforma. A més, sis municipis de la província d'Alacant han proposat setze activitats, del mig centenar d'iniciatives culturals que actualment ofereix Altaveu.

El balanç no és solament d'èxit per aquestes xifres, sinó que també obri un camí en el terreny de la gestió cultural i la col•laboració, sobre la base de compartir, promoure, difondre i rendibilitzar costos, al mateix temps que s'ofereix qualitat i es promou l'activitat artística local.

Us anime a tots a continuar caminant per aquesta senda que hem emprès, que hi doneu el vostre suport, i participeu perquè la seua consolidació siga cada any més ferma.

Moltes gràcies i Bon dia.

 

Oficina del Rector


Universidad de Alicante
Carretera de San Vicente del Raspeig s/n
03690 San Vicente del Raspeig
Alicante (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3866 / 9372

Fax: (+34) 96 590 9464

Para más información: informacio@ua.es, y para temas relacionados con este servidor Web: webmaster@ua.es

Carretera San Vicente del Raspeig s/n - 03690 San Vicente del Raspeig - Alicante - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464