Saltar apartados

5 Años de la Revista de la Escuela Politècnica Superior de la UA

Lunes, 14 de Abril de 2014 12:55

 

L’Escola Politècnica Superior de la Universitat d’Alacant vol agrair a tots els que heu fet possible que aquesta publicació continue sent realitat després de cinc anys des que tímidament vam engegar el projecte, que inicià l’anterior director de l’Escola.

L’interès que ha demostrat tothom: professorat, alumnat i personal del centre, la iniciativa a l’hora de participar, com també les mostres de suport contínues, han fet possible no solament la continuïtat de la publicació, sinó també que cresca en quantitat i sobretot en qualitat.

Gràcies també a tu, lector o lectora, per dedicar part del teu temps a compartir les impressions dels teus companys enginyers o arquitectes.
Fem una menció especial als nostres redactors més fidels des de l’inici de la revista el 2009: els professors Antonio González, Vicente Viana i Juan Carlos García; i els alumnes Rubén Torregrosa i José Manuel Ortega. També a Enrique Pérez, que ens proporciona un acudit des de fa ja uns quants anys.

Des d’ací volem animar-vos que seguiu participant activament, ja que això fa que continuem creant Escola entre tots, perquè l’etapa universitària cal que siga una alimentació contínua de formació no exempta de lectures tècniques, com les que trobaràs en les pàgines següents. Pots accedir a la revista  en aquest enllaç.

Observatorio Universitario de Inserción Laboral


Universidad de Alicante
Carretera San Vicente s/n
03690 San Vicente del Raspeig
Alicante (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Para más información: informacio@ua.es, y para temas relacionados con este servidor Web: webmaster@ua.es

Carretera San Vicente del Raspeig s/n - 03690 San Vicente del Raspeig - Alicante - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464