Premie Accessibilitat UA 2019 en els VII Premis Impulse ua:emprende Unitat d'Accessibilitat Digital

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Unitat d'Accessibilitat Digital   Unitat d'Accessibilitat Digital
Unitat d'Accessibilitat Digital

Premie Accessibilitat UA 2019 en els VII Premis Impulse ua:emprende

En la VIII Edició dels Premis Impulse i dins del marc del programa institucional ua:emprèn,  amb l'objecte de fomentar l'esperit emprenedor en l'àmbit de l'accessibilitat,  en aquest convocatòria el Vicerectorat d'Estudiants i Ocupació, a través del seu Programa d'Accessibilitat Digital atorgarà un premi d'1.000 € al projecte que, de forma evident, haja contemplat l'accesibilida d, ja siga a nivell de productes, serveis, persones o entitats, com a característica essencial del mateix.

Modalitats de participació

Aquesta convocatòria premia les iniciatives empresarials més innovadores i sostenibles sorgides de la comunitat universitària.

Modalitat A

Projectes empresarials promoguts per:

  • Personal Docent i Investigador (PDI) de la UA
  • Doctores i doctors de la UA que van obtenir el seu doctorat amb posterioritat a 2012, o estudiants de doctorat durant el curs 2017-18,

Els resultats Del qual de recerca de la UA a través de la creació d'una empresa que complisca les condicions per a ser aprovada com a Empresa de Base Tecnològica de la UA.

 

Modalitat B

Projectes empresarials promoguts per:

  • Estudiants amb matrícula en el curs 2017-18 en estudis oficials de la UA.
  • Titulades i titulats  de la UA que van obtenir la seua titulació oficial amb posterioritat a 2012.

¿Com presentar candidatures?

El termini per a la presentació de candidatures romandrà obert del 2 al 14 de maig de 2019.  

El representant del projecte haurà d'entrar a l'aplicació d'eAministración d'UACloud i emplenar la sol·licitud als Premis Impulse dins de l'apartat de tràmits generals.

Accedeix a l'eAdministración

 

Programa d'Accesibildiad Digital UA

El nostre objectiu és trencar barreres digitals , crear directrius per a l'elaboració de contingut digital accessible, assessorar i formar a la comunitat universitària en l'ús de tecnologies accessibles.

Detectar oportunitats d'emprendimiento a través de la recerca en accessibilitat, així com la creació de canals de comunicació per a la seua divulgació.

Coneix el Programa d'Accessibilitat Digital O

 

VII Premis Impulse (2019)

La Universitat d'Alacant, a través dels Vicerectorats d'Estudiants i Ocupació, i Recerca, i la Fundació Parc Científic d'Alacant de la Comunitat Valenciana, convoquen els Premis IMPULSE, com una mostra clara de la seua aposta per la innovació i la transferència de coneixement a la societat.

Consulta tota la informaicón dels Premis Impulse, categoráis i premis .