Aprèn a ser més accessible Accessibilitat Digital

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Accessibilitat Digital   Accessibilitat Digital
Accessibilitat Digital

Aprèn a ser més accessible

Des de la Unitat d'Accessibilitat Digital de la UA posem a la disposició de la comunitat universitària, en particular, i de la societat, en general, un llistat de vídeos curts que hem creat per a, en aquesta situació excepcional, aprendre a ser més accessibles mitjançant l'ús de la tecnologia per a afavorir l'educació a totes les persones i evitar les barreres digitals que aquesta situació pot crear.

Tots els vídeos disposen de subtítols i s'adjunta una transcripció de l'àudio per a qui preferisca llegir els articles en comptes de visualitzar el vídeo. 

Incorporar subtítols automàtics i en temps real a PowerPoint

En aquest vídeo trobaràs, pas a pas i de manera senzilla, com crear un document PowerPoint en format vídeo, amb àudio i subtítols. D'aquesta manera, l'alumnat pot consultar el material docent en qualsevol moment i les vegades que el necessite. 

Veure vídeo

Captura de pantalla de la presentació de com incorporar subtítols automàtics a una presentaicón power point

Recomanacions d'accessibilitat per als materials digitals

Aprèn els requisits accessibilitat universals per a crear documents digitals per a totes les persones. Coneix com crear documents de Word, PowerPoint accessibles i a realitzar comprovació automàtica d'accessibilitat de documents.. 

Veure vídeo

Captura de pantalla de la presentación de como incorporar subtítulos automáticos a una presentaicón power point div>