Declaració d'accessibilitat Unitat d'Accessibilitat Digital

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Unitat d'Accessibilitat Digital   Unitat d'Accessibilitat Digital
Unitat d'Accessibilitat Digital

Declaració d'accessibilitat

Formulario de consultas, quejas y sugerencias

Introducció a l'accessibilitat

L'accessibilitat és el grau en el qual totes les persones poden percebre, comprendre i navegar per la informació continguda en un document digital independentment de les seues capacitats tècniques, cognitives o físiques .

 

Declaració d'accessibilitat

La Universitat d'Alacant s'ha compromés a fer accessibles els seus llocs web i les seues aplicacions per a dispositius mòbils, de conformitat amb el Reial decret 1112/2018 .

La present declaració d'accessibilitat s'aplica als llocs web del domini www.ua.es o l'equivalent web.ua.es .

 

Situació de compliment

Aquesta web és parcialment conforme amb el nivell AA de les Pautes d'Accessibilitat per al contingut Web en la seua versió 2.1, a causa de les excepcions i a la falta de conformitat dels aspectes que s'indiquen a continuació.

 

Contingut no accessible

El contingut que s'arreplega a continuació no és accessible pel següent:

  1. A causa que s'utilitza un gestor de continguts i existeixen centenars d'usuaris actualitzant i creant continguts nous, no es pot garantir que els mateixos siguen conformes amb les WCAG 2.1. No obstant això, ens comprometem a revisar els mateixos periòdicament i a solucionar els problemes que els usuaris ens notifiquen.
  2. Existeixen continguts multimèdia antics de vídeo, àudio o vídeo i àudio que no compleixen amb el Nivell AA d'accessibilitat per no comptar amb subtítols o transcripció textual.

 

Preparació de la present declaració d'accessibilitat

La present declaració va ser preparada el 25 d'octubre de 2019 després de la revisió de la pàgina principal pel personal tècnic de la Universitat i per usuaris amb diferents discapacitats.

 

 Observacions y dades de contacte

Si tens alguna consulta, queixa o suggeriment sobre l'accessibilitat dels llocs web i aplicacions per a dispositius mòbils de la Universitat d'Alacant, o si ho desitges, sol·licitar informació en format accessible pots fer-nos-les arribar.

Formulari de consultes, queixes i suggeriments

Si necessites informació de com utilitzar est assetge web amb productes de suport o ajudes técniques, pots escriure'ns a l'e-mail accesibilidad@ua.es .