Guies d'accessibilitat TIC Accessibilitat Digital

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Accessibilitat Digital   Accessibilitat Digital
Accessibilitat Digital

Guies d'accessibilitat TIC

El Centre de Suport a l'Estudiant (CSE), amb la col·laboració de la  Fundació Vodafone Espanya especialment i de diferents serveis de la Universitat d'Alacant, engeguen el Projecte: Plataformes educatives inclusives i documents electrònics accessibles, amb l'objectiu d'adequar, formar i promoure les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació (TIC) Accessibles en la comunitat universitària.

Des de la seua creació, el Centre de Suport a l'Estudiant (CSE), ha mantingut el seu compromís social amb els principis d'igualtat d'oportunitats i disseny per a tots. Durant 20 anys, la nostra Universitat ha realitzat un gran esforç per a facilitar l'accés a l'educació superior als col·lectius amb major risc d'exclusió i, com no podia ser d'una altra forma, a les persones amb necessitats específiques d'aprenentatge que precisen el nostre suport i atenció.

En el nou escenari tecnològic, les plataformes educatives digitals i els nous espais virtuals estan a l'ordre del dia en la nostra Universitat, i igual que venim realitzat en altres àmbits com el de les adaptacions  curriculars, ens correspon l'esforç d'adaptar-nos a les exigències  i trencar les "barreres digitals" que, a vegades, dificulten l'aprenentatge i ocasionen noves distàncies difícils de percebre.

Guia de creació de documents electrònics accessibles

Imatge de formats de documents

Aquesta guia pretén ser un material de suport per a la creació de documents electrònics accessibles. Al llarg dels diferents apartats s'introdueixen els conceptes bàsics i universals que han de presentar els documents digitals per a ser accessibles per a totes les persones.

Aprén a crear documents accessibles

 

 

Aula Laboratori de Tecnologies Accessibles

Es tracta d'un espai inclusiu en el qual descobrir i experimentar les tecnologies accessibles i la seua importància com a eina per a la integració i innovació educativa.

Consulta el llistat complet d'activitats de formació 2018 en matèria d'accessibilitat.

Accesibilidad@ua.es

Coneix l'Aula & Laboratori