Tecnologies accessibles Accessibilitat Digital

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Accessibilitat Digital   Accessibilitat Digital
Accessibilitat Digital

Tecnologies accessibles

¿Què són?

Els productes de suport, també coneguts com a ajudes tècniques, són productes que permeten i faciliten la realització de determinades accions que seria molt difícil o impossible realitzar per a l'individu per si solament. Permeten que les persones que els usen salven les diferents dificultats que tenen a l'hora d'usar una part del seu cos danyada, perduda o que no funciona adequadament.

Tic accessibles en la ua

Lector de pantalla

És una aplicació per a ordinadors i dispositius mòbils que interpreta i llig  (amb una síntesi de veu) tot el que ocorre en la pantalla per a permetre l'accés a persones cegues.

Llegir més sobre lectors de pantalla

Magnificador de pantalla

És una aplicació per a ordinadors i dispositius mòbils que àmplia el que ocorre en una pantalla i aplica millores visuals per a permetre l'accés de persones amb baixa visió.

Llegir més sobre magnificadores de pantalla

Sistemes d'escolta assistida

Són dispositius que amplifiquen i milloren el so i la comprensió de la veu en situacions concretes o quotidianes per a permetre l'escolta de persones amb dèficits auditius. 

Llegir més sobre sistemes d'escolta assistida

 

Digitalització

Amb aquest procés convertim la informació de diferents materials en formats que són arxius amb formats accessibles com PDF, Word, etc.

Llegir més sobre digitalització

Visualització

Descobreix com pot visualitzar la pissarra i altres materials una persona amb baixa visió

Llegir més sobre visualització