Apps accessibles

Aplicacions accessibles desenvolupades en la UA

Ability Connect

Es tracta d'una aplicació per a dispositius mòbils que permet la comunicació en temps real de diversos dispositius a través de bluetooth, sense necessitat d'una connexió a internet i amb característiques avançades de visualització de contingut, com una manera de lectura 'paraula a paraula'.

Més informació sobre Ability Connect

ListenAll

Aplicació per a dispositius mòbils de reconeixement i transcripció de veu a text en temps real. Dissenyada per a facilitar la integració de certs col·lectius de persones amb discapacitat, com per exemple amb dèficit auditiu o motriu.

  • Permet llegir en un dispositiu la transcripció de la veu d'una altra persona o d'una conversa, fins i tot de textos propis.
  • Dóna la possibilitat d'elaborar documents de text mitjançant dictat sense necessitat d'emprar cap mena de teclat. 

Més informació sobre LisenAll

Transcripció Automàtica en Línia (TAL)

Aplicació web per a ordinadors mitjançant Google Chrome que permet realitzar transcripcions automàtiques de veu a text de forma contínua ja siga del so de l'ordinador, un micròfon o el que succeeix voltant.

Permet configurar l'idioma, l'aspecte visual i descarregar la transcripció.

Més informació sobre TAL

Navilens

Logo Navilens

Aplicació que ajuda a les persones amb ceguesa o baixa visió a guiar-se en interiors de forma completament autònoma gràcies a marcadors visuals de llarg abast i alta densitat. El seu algorisme de detecció és capaç de llegir múltiples marcadors alhora, a gran velocitat i fins i tot en ple moviment.

L'edifici de Ciències Socials ha sigut el primer a comptar amb aquest sistema en la seua planta baixa com a projecte pilot.

Més informació sobre Navilens Vídeo demostració de la tecnologia Navilens