Apps accessibles

Aplicacions accessibles desenvolupades en la UA

Ability Connect

Es tracta d'una aplicació per a dispositius mòbils que permet la comunicació en temps real de diversos dispositius a través de bluetooth, sense necessitat d'una connexió a internet i amb característiques avançades de visualització de contingut, com una manera de lectura 'paraula a paraula'.

Més informació sobre Ability Connect

ListenAll

Aplicació per a dispositius mòbils de reconeixement i transcripció de veu a text en temps real. Dissenyada per a facilitar la integració de certs col·lectius de persones amb discapacitat, com per exemple amb dèficit auditiu o motriu.

  • Permet llegir en un dispositiu la transcripció de la veu d'una altra persona o d'una conversa, fins i tot de textos propis.
  • Dóna la possibilitat d'elaborar documents de text mitjançant dictat sense necessitat d'emprar cap mena de teclat. 

Més informació sobre ListenAll

Transcripció Automàtica en Línia (TAL)

Aplicació web per a ordinadors mitjançant Google Chrome que permet realitzar transcripcions automàtiques de veu a text de forma contínua ja siga del so de l'ordinador, un micròfon o el que succeeix voltant.

Permet configurar l'idioma, l'aspecte visual i descarregar la transcripció.

Anar a l'aplicació TAL

Navilens

Logo Navilens

Aplicació que ajuda les persones amb ceguesa o baixa visió a guiar-se en interiors de forma completament autònoma gràcies a marcadors visuals de llarg abast i alta densitat. El seu algorisme de detecció és capaç de llegir múltiples marcadors alhora, a gran velocitat i fins i tot en ple moviment.

L'edifici de Ciències Socials ha sigut el primer a comptar amb aquest sistema en la seua planta baixa com a projecte pilot.

Més informació sobre Navilens

Vídeo demostració de la tecnologia Navilens

Contrast de color

Logo Navilens

Utilitza l'eina de Comprovació del contrast entre colors amb l'objectiu de fer un bon ús del color en el teu web o document. Només has d'introduir el color de text i el de fons i et donarà el resultat en funció de la ràtio de contrast entre tots dos colors.

També podràs comprovar el resultat amb el fons i textos de diferents grandàries i finalment un llistat de colors alternatius similars.

Anar a Contrast de color