Apps accessibles Unitat d'Accessibilitat Digital

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Unitat d'Accessibilitat Digital   Unitat d'Accessibilitat Digital
Unitat d'Accessibilitat Digital

Apps accessibles

Aplicacions accessibles desenvolupades en la UA

Ability Connect

Es tracta d'una aplicació per a dispositius mòbils que permet la comunicació en temps real de diversos dispositius a través de bluetooth, sense necessitat d'una connexió a internet i amb característiques avançades de visualització de contingut, com una manera de lectura 'paraula a paraula'.

Més informació sobre Ability Connect

LisenAll

Aplicació per a dispositius mòbils de reconeixement i transcripció de veu a text en temps real. Dissenyada per a facilitar la integració de certs col·lectius de persones amb discapacitat, com per exemple amb dèficit auditiu o motriu.

  • Permet llegir en un dispositiu la transcripció de la veu d'una altra persona o d'una conversa, fins i tot de textos propis.
  • Dóna la possibilitat d'elaborar documents de text mitjançant dictat sense necessitat d'emprar cap mena de teclat. 

Més informació sobre LisenAll

Transcripció Automàtica en Línia (TAL)

Aplicació web per a ordinadors amb Google Chrome, que permet realitzar transcripcions automàtiques de veu a text de forma contínua tant de so de l'ordinador com de micròfon o del so d'ambient.

Permet configurar l'idioma, l'aspecte visual i descarregar la transcripció.

Més informació sobre TAL

 

Navilens

Aplicació que ajuda a les persones amb ceguesa o baixa visió a guiar-se en interiors de forma completament autònoma gràcies a marcadors visuals de llarg abast i alta densitat. El seu algorisme de detecció és capaç de llegir múltiples marcadors alhora, a gran velocitat i fins i tot en ple moviment.

L'edifici de Ciències Socials ha sigut el primer a comptar amb aquest sistema en la seua planta baixa com a projecte pilot.

Més informació sobre Navilens