Ability Connect Accessibilitat Digital

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Accessibilitat Digital   Accessibilitat Digital
Accessibilitat Digital

Ability Connect

¿Què és?

Ability Connect és una aplicació gratuïta de comunicació alternativa per a dispositius mòbils promoguda i desenvolupada per la Universitat d'Alacant amb el suport de la Fundació Vodafone Espanya dins de la seua col·laboració en matèria d'innovació en tecnologies accessibles per a la integració d'estudiants amb discapacitat.

Ability Connect permet la comunicació en temps real de diversos dispositius a través de Bluetooth sense necessitat d'una connexió a internet -encara que també es pot utilitzar mitjançant Wi-Fi o Dades mòbils- i que compta amb característiques avançades de visualització de contingut per a adaptar-se a les necessitats de diversos col·lectius de persones amb discapacitat; com a persones amb dèficit auditiu, baixa visió o dislèxia.

¡Descàrrega gratis ara Ability Connect en el teu dispositiu! o
Visita la web d'Ability Connect

¿Per a què pot utilitzar-se?

Un voluntari/company de classe/tomador d'anotacions pot estar prenent anotacions del que succeeix en la pissarra o el que diu el professor i en temps real l'estudiant podrà llegir el contingut que està introduint l'altra persona.

Traducció d'idiomes: la traductora escriu en l'aplicació emissora i la persona ho pot veure o llegir en temps real en el seu idioma.

Per a realitzar subtitulat en esdeveniments, una persona pot estar escrivint en el dispositiu emissor el que es diu i en el dispositiu receptor, que pot estar connectat a una pantalla o un altre dispositiu de visualització, podrà seguir-se en temps real també del que s'està parlant..