TIC Accessibles en la UA Accessibilitat Digital

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Accessibilitat Digital   Accessibilitat Digital
Accessibilitat Digital

TIC Accessibles en la UA

 

Aplicacions accessibles desenvolupades en la UA

Ability Connect

Es tracta d'una aplicació per a dispositius mòbils iOS que permet la comunicació en temps real de diversos dispositius a través de bluetooth, sense necessitat d'una connexió a internet i amb característiques avançades de visualització de contingut, com una manera de lectura 'paraula a paraula'.

Més informació sobre Ability Connect

 

 

SuperVisión

Touch The Sound

Grups de recerca relacionats amb les TIC Accessibles en la UA

La Universitat d'Alacant compta amb diversos grups de recerca que abasten entre les seues línies d'innovació temes relacionats amb la diversitat funcional i les tecnologies accessibles. A continuació pots trobar més informació sobre aquests grups.

 

MVRLab: Laboratori de recerca en visió mòbil

El grup MVRLab (Laboratori de Recerca en Visió Mòbil) centra la seua recerca en visió artificial aplicada a dispositius mòbils, considerant tant el cas de smartphones i altres dispositius personals equipats amb càmera, com de robots mòbils i vehicles aeris (cuadricópteros) també dotats de càmeres. Una de les seues principals línies de recerca se centra en el desenvolupament d'aplicacions mòbils accessibles, com per exemple SuperVision, SuperVision for Cardboard o Touch The Sound.

 

EDUTIC - ADEI: Educació i tecnologies de la informació i comunicació - Atenció a la diversitat. Escola inclusiva

El grup EDUTIC (Educació i Tecnologies de la Informació i la Comunicació - Atenció a la Diversitat. Escola Inclusiva) aglutina en el seu portal una sèrie d'unitats, serveis i recursos relacionats amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació. Des de totes les nostres activitats i iniciatives estem compromesos amb la integració de les TIC en l'educació. A més, comptem amb una sèrie d'espais de treball i accés a informació i esdeveniments per a tots els educadors interessats.

GPLSI: Grup de processament del llenguatge natural i sistemes d'informació

El GPLSI (Grup de Processament del Llenguatge Natural i Sistemes d'Informació) és un grup de recerca que genera productes intel·ligents que ajuden a reduir costos en tractar amb grans quantitats d'informació. Entre aquests productes podem trobar cercadors especialitzats, sistemes de classificació i extracció d'informació i aplicacions que aprenen utilitzant tècniques d'Intel·ligència Artificial i Processament del Llenguatge Natural.