Unitat d'Accessibilitat Digital

29/07/2021
Lliurament del premi en accessibilitat en la gala dels Premis Impuls

El dimecres 21 de juliol es va celebrar la desena edició de la gala dels Premis Impuls a iniciatives empresarials innovadores. Enguany lliurem el premi en accessibilitat al projecte ARMIA, que va presentar una mànega sensorizada per a la rehabilitació de membre superior. A més, es va fer lliurament de diversos premis més com el d'Emprenedoria Social o el de Vicerectorat de Transformació Digital.

07/07/2021
Formació en el projecte internacional ENTENDRE

Els dies 5 i 6 de juliol impartim diverses formacions en el projecte internacional ENTENDRE dirigides a diverses universitats de l'Argentina i Mèxic i amb més de 100 participants.

Els temes que tractem van ser el Disseny Universal, la creació de material docent accessible i les eines d'ensenyament virtual accessible i inclusiva.

15/06/2021
Taller Publicació accessible en xarxes socials

Divendres passat 11 de juny vam impartir el taller Publicació accessible de continguts en les xarxes socials, amb prop de 75 assistents. En aquest Webinar vam aprendre com publicar en Twitter, Facebook i Instagram qualsevol imatge i descripció de manera accessible, una cosa fonamental perquè els usuaris puguen accedir a tota la informació que publiquem des de la Universitat d'Alacant.