Els nostres serveis

Revisions d'accessibilitat de lloc web o document

Informe Revisió d'accessibilitat web amb resultat positiu

T'agradaria saber el grau d'accessibilitat del lloc web del teu centre, departament o servei? O els teus documents Word, PowerPoint o PDF dels teus materials docents o administratius?

Envia'ns els teus documents o indica'ns l'adreça del lloc web i t'enviarem un informe amb els problemes d'accessibilitat que trobem i els suggeriments per a solucionar-los.

Sol·licita una revisió   Guia de documents accessibles

 

Assessorament sobre accessibilitat de continguts digitals

Exemples de documents accessibles com Word i PowerPoint

Si tens dubtes de com realitzar continguts digitals accessibles , com ara: incloure descripcions textuals a imatges, taules, gràfiques o esquemes, estructurar de manera correcta un document, quin tipus de font o colors adequats o convertir els teus continguts a PDF,

Envia'ns les teues consultes i t'assessorarem per a aconseguir continguts i documents el més accessibles possible.

Sol·licita assessorament Vídeos aprèn a ser accessible

 

Visita guiada a l'aula laboratori de tecnologies accessibles

Aula laboratori de tecnologies accessibles

 Quines ajudes tècniques utilitzen per a accedir als continguts les persones amb necessitats especials? Descobreix i experimenta les tecnologies accessibles en aquest espai inclusiu .

Demana'ns una visita guiada ara i coneix la importància de les tecnologies accessibles com a eina per a la integració i innovació educativa. A causa de la situació COVID, les visites seran virtuals .

Sol·licita la teua visita Guia de tecnologies accessibles

 

Col·laboracions

Col·laboració amb l'app Navilens

Si tens una idea d'investigació i vols validar la seua utilitat real per a persones amb necessitats especials, si t'agradaria que participem en una activitat o si vols que col·laborem en un projecte d'Accessibilitat Digital.

Explica'ns el teu projecte i dis-nos en què podem ajudar-te, en la mesura de les nostres possibilitats, estarem encantats de participar.

Sol·licita col·laboració Grups d'investigació UA