Saltar apartados

Revista digital de la Universitat d'Alacant

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

23/02/2018
José Miguel Sempere reivindica el paper de la Universitat d'Alacant en el seu ingrés en la Reial Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana

El catedràtic d’immunologia i investigador de la Universitat d’Alacant, José Miguel Sempere, és des d’aquest dijous nou membre de la Reial Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana. Un reconeixement que va merèixer els màxims elogis de la comunitat científica...

23/02/2018
Reunió ordinària de febrer del Consell de Govern de la Universitat d'Alacant

El Consell de Govern de la Universitat d'Alacant celebra dilluns que ve, dia 26, la seua reunió ordinària del mes febrer que, com és habitual, tindrà lloc a la sala de juntes del Rectorat.

23/02/2018
"Pluto", d'Aristòfanes a la Seu Universitària de Torrevella

Demà dissabte, 24 de febrer, al Centre Cultural Virgen del Carmen, es representarà la funció teatral Pluto, d’Aristòfanes, a les 20.00 hores, amb entrada lliure fins a completar la capacitat del local.

23/02/2018
Cap a la planificació de l'àrea marina del cap Tiñoso i les valls submarines de l'Escarpe de Mazarrón

ls investigadors del projecte «CAMONMAR2: Bases para la planificación espacial del área marina de Cabo Tiñoso y valles submarinos del Escarpe de Mazarrón», liderat per la Universitat d’Alacant, s’han reunit aquest matí a la Universitat de Múrcia en el primer taller de treball vinculat al projecte.

23/02/2018
Les bases cap a una economia circular en les jornades sobre "Aspectes econòmics i ambientals en la gestió de residus" de la UA

L’Institut de l’Aigua i les Ciències Ambientals de la Universitat d’Alacant (IUACA), CAMPUSHABITAT5U i la Universitat d’Alacant organitzen les III Jornades sobre aspectes econòmics i ambientals en la gestió de residus. L’activitat tindrà lloc el dimarts 27 de febrer a la sala d’actes de l’edifici Germà Bernàcer de la UA.

22/02/2018
Dia Internacional del Guia de Turisme, a la Seu Ciutat d'Alacant

L'Institut Universitari d’Investigacions Turístiques de la Universitat d'Alacant, que organitza el postgrau en Guies Turístics i Interpretació del Patrimoni, va desenvolupar ahir, amb motiu del Dia Internacional del Guia de Turisme, una taula redona sobre el concepte hospitalitat mediterrània.

22/02/2018
El catedràtic de la UA Augusto Beléndez, nou director de la Revista Española de Física de la Reial Societat Espanyola de Física (RSEF)

Amb més de 30 anys de recorregut, la Revista Española de Física, publicada per la RSEF amb una periodicitat trimestral, està dedicada a aspectes acadèmics, pedagògics i socials de la física i pretén fer de pont de comunicació entre els diferents sectors d’aquesta a Espanya, i ofereix un canal d’informació, discussió i debat sobre els seus problemes específics i sobre la seua situació en el món.

22/02/2018
La Universitat d'Alacant estudia els efectes del canvi climàtic a la Font Roja

El Parc Natural de la Font Roja serà un dels escenaris del projecte Net to Net, un programa de voluntariat ambiental que permetrà conèixer els efectes del canvi climàtic a través de la incidència que té en les plantes.

22/02/2018
La Seu Universitària d'Oriola homenatja l'escriptora Gloria Fuertes amb la conferència "Lecturas incompletas"

La trobada tindrà lloc demà divendres 23 de febrer, a les 20:00 hores, al Col·legi Diocesà Santo Domingo d’Oriola, amb entrada lliure limitada a la capacitat de la sala.

21/02/2018
Prop de tres-cents diplomats de la Facultat de Dret de la Universitat d'Alacant recullen els seus diplomes en els actes de graduació

Dos-cents setanta-nou estudiants de la Facultat de Dret de la Universitat d’Alacant han acabat els seus estudis i participen, demà dijous i el divendres 23 en els actes de graduació.

21/02/2018
La Seu Ciutat d'Alacant fa una xerrada sobre Zelàndia, el setè continent submergit al Pacífic

La xarrada, organitzada per Pedro Alfaro, catedràtic del Departament de Ciències de la Terra i del Medi Ambient de la UA, posarà sobre la taula el recent reconeixement de Zelàndia com el setè continent i exposarà quines són les seues característiques geològiques que el converteixen en un punt clau per a entendre l'evolució climàtica del planeta.

21/02/2018
CONVOCATÒRIA A MITJANS. La Universitat d%u2019Alacant acull l%u2019acte d%u2019ingrés com a membre de la Reial Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana de José Miguel Sempere Orts

L’investigador de la UA s’incorporarà a l’acadèmia en un acte que tindrà lloc aquest dijous, 22 de febrer a partir de les 18.30 hores a la sala d’actes de l’edifici de Sant Ferran de la Seu Universitària de la Universitat d’Alacant.

20/02/2018
L'Ajuntament i la Seu de la UA de Torrevella organitzen un curs sobre la nova llei de contractes del sector públic

El curs, que és gratuït, es desenvoluparà els dies 26 de febrer i 2 de març, de 9 a 12 hores. I els dies 6 i 9 de març, de 9 a 13 hores, a la sala de plens de l’ajuntament.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464