Saltar apartados

Revista digital de la Universitat d'Alacant

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

25/02/2020
Bambalina Teatre Practicable porta 'Hamlet' al Paranimf de la UA

La companyia de teatre de València Bambalina Teatre Practicable representa demà dimecres, 26 de febrer, l’obra Hamlet, de William Shakespeare, en versió de Jaume Policarpo. El Paranimf acollirà aquesta representació a les 11.30 hores, inclosa en la programació Cultural de la UA (ACUA).

24/02/2020
Les investigadores de la UA Carmen Nájera i Emilia Morallón, entre les millors científiques d'Espanya

Les investigadores de la Universitat d’Alacant Carmen Nájera i Emilia Morallón apareixen entre les millors científiques espanyoles, segons el rànquing fet pel grup per a la Difusió de l’Índex h (DIH). Aquest rànquing destaca un total de 427 investigadores residents a Espanya atenent el seu índex h o índex d’impacte (nombre de citacions dels seus articles) per al període març 2019 a gener 2020.

24/02/2020
La Universitat d'Alacant i SEGITTUR organitzen el I Curs de Direcció i Gestió de Destinacions Turístiques Intel·ligents

La Universitat d’Alacant i SEGITTUR, a través de la Càtedra d’Estudis Turístics Pedro Zaragoza Orts, organitzen el I Curs de Direcció i Gestió de Destinacions Turístiques Intel·ligents, que tindrà lloc aquesta setmana a Alacant.

24/02/2020
L'expresident del CSIC Cristóbal Torres inaugura un Seminari sobre Ciència i Veritat en la Seu Ciutat d'Alacant

Demà dimarts, 25 de febrer, a les 18.45 hores, comença el I Seminari sobre Sociologia del Coneixement i de la Ciència: «Ciència i veritat», a la Seu Ciutat d’Alacant (Sant Ferran, 40) amb la conferència inaugural «En defensa de la racionalidad sociològica», a càrrec del professor Cristóbal Torres Albero, catedràtic de Sociologia i president del CIS (Centre d’Investigacions Sociològiques) durant el període 2016-2018.

24/02/2020
Laura Soler presenta el seu llibre Conversa amb Ximo Caturla a la Seu ciutat d'Alacant

La Seu Universitària Ciutat d’Alacant (Ramón y Cajal, 4) acollirà demà dimarts 25 de febrer, a les 20 hores, la presentació del llibre Conversa amb Ximo Caturla, de Laura Soler.

El rector Manuel Palomar presidirà l’acte al costat de l’autora Laura Soler, l’escriptor Ximo Caturla, el vicerector de Cultura, Esport i Llengües, Carles Cortés, i Vicent Vidal, prologuista del llibre.

24/02/2020
La UA llança un programa per a transformar idees de base científica i tecnològica en models de negoci validats en el mercat

Ensenyar a crear negocis. Aquesta és la missió del nou programa intensiu de validació de mercat i models de negoci posat en marxa enguany des de la Universitat d’Alacant. Denominat ua:emprèn Lean CT i dirigit a membres de la comunitat universitària disposats a llançar un projecte d’emprenedoria de base científica o tecnològica...

21/02/2020
Futurs arquitectes i artistes dissenyen junts noves maneres de percebre l'espai amb paraments ceràmics

Per primera vegada, estudiants d’Arquitectura de la Universitat d’Alacant, Belles Arts de la Universitat Miguel Hernández, i Arquitectura de la Universitat Politècnica de València, amb la col·laboració de l’associació de fabricants ceràmics Hispalyt, han treballat de manera conjunta per a buscar noves maneres de percebre l’espai a través de paraments ceràmics.

21/02/2020
Quasi dos mil estudiants candidats a olímpics passen aquests mesos per la Universitat d'Alacant

Vora de 1.800 estudiants inscrits per a participar les Olimpíades 2020 organitzades a la Universitat d’Alacant i l’estrena de la I Olimpíada d’Història de l’Art, inclosa dins del grup de les Olimpíades del Saber, promogudes per la Facultat de Filosofia i Lletres, són les novetats amb què ha començat aquesta competició per a estudiants de Batxillerat i ESO a la UA.

21/02/2020
El catedràtic d'Història Moderna de la UA, Armando Alberola, rep el premi Defensa de les Llibertats

Armando Alberola va rebre el guardó de la Comissió Cívica «Màrtirs de la Llibertat» del Palamó dissabte passat en el transcurs de la marxa cívica que cada any organitza l’associació de veïns per a commemorar l’afusellament el 1844 dels liberals dirigits per Pantaleón Boné davant del Panteó dels Guijarro, situat prop del cementeri del Palamó.

21/02/2020
Més d'un centenar de joves assistiran a les II Jornades d'estudiants de Ciències de la Universitat d'Alacant

Al voltant d’una vintena d’estudiants de la Facultat de Ciències de la Universitat d’Alacant han organitzat unes jornades per a acostar i divulgar la ciència. La trobada, que ha despertat gran interès entre els estudiants de la UA i compta fins al moment amb cent inscrits, tindrà lloc els dies 25 i 26 de febrer de 2020 a la sala d’actes de l’aulari II.

21/02/2020
L'Institut Universitari de l'Aigua i de les Ciències Ambientals de la UA aplega experts en la IV Jornada sobre Aspectes Econòmics i Ambientals en la Gestió de Residus

L’Institut Universitari de l’Aigua i de les Ciències Ambientals (IUACA), dins del marc del projecte CAMPUSHABITAT5U, dissenyat per a impulsar la millora de l’hàbitat i el territori, celebra el dimarts 25 de febrer a la Universitat d’Alacant la IV Jornada sobre Aspectes Econòmics i Ambientals en la Gestió de Residus, amb cinc ponències.

20/02/2020
El Consell de Govern de la Universitat d'Alacant convoca les eleccions al Rectorat

El Consell de Govern de la Universitat d’Alacant ha aprovat aquest matí per unanimitat la convocatòria d’eleccions al Rectorat, tal com està previst en l’article 66.2 de l’Estatut de la UA. La jornada de votacions tindrà lloc, en primera volta, el pròxim 7 de maig.

AppCRUE

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464