Saltar apartados

Revista digital de la Universitat d'Alacant

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

19/10/2017
La Universitat d'Alacant reuneix a les càtedres de Responsabilitat Social d'Espanya

La Universitat d'Alacant ha sigut, aquest dijous, l'escenari de la I Trobada Nacional de Càtedres de Responsabilitat Social, una iniciativa de la Càtedra de la pròpia UA, la més recent de totes les que avui s'han vist les cares i que ha servit per a dialogar i debatre a propòsit del paper de la responsabilitat Social en la societat actual...

19/10/2017
La formació i la projecció són els reptes dels heladeros en el X Curs d'Expert Universitari de la UA en Elaboració Artesanal de Gelats

Avui arranca la desena edició del Curs d’Expert Universitari en l’Elaboració Artesanal de Gelat que imparteix la Universitat d’Alacant. Una iniciativa que va partir de l’Associació Nacional de Gelaters amb l’objectiu de complementar la formació dels professionals que els permetera avançar, innovar i millorar el producte.

19/10/2017
Una tesi de la UA realitza un "mapa d'actius saludables" de la ciutat d'Alacant

Les places, les tradicions populars i les zones verdes o d’esplai, com els carrils bici, s’han revelat com alguns dels «actius per a la salut» a les ciutats, ja que contribueixen a millorar la qualitat de vida i el benestar dels habitants i afavoreixen les relacions intergeneracionals.

19/10/2017
La UA mostra la seua implicació en la formació d'adults a Europa

La Universitat d’Alacant ha participat durant els dies 11 al 14 d’octubre en les reunions d’EFOS i del Projecte Edu-Sen-Net – Xarxa Educativa Sènior. En el marc del Programa ERASMUS+, acció Aliança Estratègiques per a la Cooperació per a la innovació i l’intercanvi de bones pràctiques en l’Educació d’Adults, que la Universitat Permanent de la Universitat d’Alacant desenvolupa des de l’any 2014.

18/10/2017
La Universitat d'Alacant reunirà demà estudiants i empresaris de la província

La Universitat d’Alacant, a través del Vicerectorat d’Estudiants i Ocupació, amb la col·laboració del Consell Social, el Consell d’Estudiants i la Diputació d’Alacant, ha organitzat una trobada entre empresaris i estudiants sota el títol “Pensa en empresa”.

18/10/2017
Els estudis d'enginyeria i tecnologia de la Universitat d'Alacant se situen entre els millors 500 del món

La Universitat d'Alacant ha aconseguit situar els estudis d'enginyeries i tecnologia entre els millors cinc-cents del món, segons el rànquing Times Higher Education (THE) en l’edició de 2018.

18/10/2017
La Seu Universitària de Cocentaina presenta el curs Bolets del País Valencià

La Seu Universitària de Cocentaina presenta Bolets del País Valencià, un curs que tindrà lloc els dies 20 i 21 d'octubre a l'Estació Científica Font Roja Natura-UA, impartit per Andreu Bonet i Antoni Belda...

18/10/2017
La Seu Universitària de Villena presenta "Una conferencia bailada. Tendencias actuales de Explica Danza"

Amb Toni Jodar i «Una conferencia bailada. Tendencias actuales», el públic aprendrà a destriar les diverses influències i utilització de llenguatges. Prendrà consciència del moviment corporal com a escriptura coreogràfica, de l'ús de l'espai, del temps, de la música, de la llum, del vestuari i dels elements escenogràfics.

18/10/2017
La Universitat d'Alacant constata que Tegucigalpa pateix un alt risc per a la salut pública i una minva en el desenvolupament econòmic a causa de la inexistent gestió integral de les aigües urbanes

La ciutat de Tegucigalpa, capital d’Hondures, amb una població d’1.200.000 d’habitants, pateix un fort problema de gestió integral de les aigües, fet que està provocant un risc alt per a la salut. La manca d’accés als serveis d’aigua és una situació que pateix el 100% de la població i manté en l’exclusió quasi total, almenys, mig milió d’habitants, sense connexió al sistema de proveïment.

17/10/2017
La Universitat d'Alacant ret homenatge a Miguel Hernández amb les jornades que commemoren deu anys de la Canyada Real en el Campus

La Universitat d’Alacant acull durant els pròxims dies 18 i 19 d’octubre la commemoració de les jornades pastorals amb motiu del desè aniversari de la senyalització de la Canyada Real al seu pas pel campus de la institució a Sant Vicent del Raspeig.

17/10/2017
La Universitat d'Alacant col·labora en el descobriment d'un anell al voltant del planeta nan Haumea

La revista Nature s’ha fet ressò en l’última publicació els resultats del treball fet per l’equip liderat per José Luis Ortiz, de l’Institut d'Astrofísica de Andalusia (IAA), sobre ocultacions d’estrelles per part d’objectes del sistema solar en el qual participa el professor de la Universitat d’Alacant, Adriano Campo Bagatin...

17/10/2017
El fill que vull tindre, d'El pont flotant, al Paranimf de la UA

Demà dimecres 18 d’octubre, a les 20:00 hores, el Paranimf de la UA acollirà l’obra de teatre El fill que vull tindre de la companyia El pont flotant. Una obra que pertany a la Xarxa Alcover i que té el suport de CulturArts Generalitat Valenciana.

17/10/2017
Problemes i solucions al problema de la contaminació per CO2, en la Jornada del divendres 20 a l'IUMA de la Universitat d'Alacant

El Seminari té com a finalitat tractar la problemàtica del CO2, gas d’efecte hivernacle les emissions excessives del qual impliquen greus conseqüències per al planeta i la vida.

17/10/2017
Presentació de "Nou viatge pel País Valencià" en la Seu Universitària Ciutat d'Alacant de la UA

Néstor Novell i Josep Sorribes són els economistes i autors del llibre Nou viatge pel País Valencià, que presenten en la Seu Universitària Ciutat d'Alacant de la Universitat d'Alacant el dijous 19 d'octubre a les 19.30 hores.

16/10/2017
La professora de la UA, María del Carmen Beamud, rep la Medalla de Bronze al Mèrit Penitenciari

La professora associada del Departament de Treball Social i Serveis Socials, María del Carmen Beamud Rendueles, ha sigut guardonada amb la Medalla de Bronze al Mèrit Penitenciari, en reconeixement al seu bon fer en les funcions assignades com a Treballadora Social del Centre Penitenciari d’Alacant.

16/10/2017
"Món i Formes del Flamenc" ret homenatge a Miguel Hernández en la seua nova edició

Demà dimarts 17 d’octubre a les 20:15 hores, començarà una nova edició de “Món i Formes del Flamenc. La memòria que ens uneix” a la Seu Ciutat d’Alacant (C/ Ramón y Cajal, 4), un cicle de sis conferències flamenques dedicades al desaparegut professor Bernícola, impulsor d’aquesta iniciativa.

05/10/2017
L'EPS recull tres dels cinc segells aconseguits per als seus graus amb la certificació del Programa Acredita Plus

L’Escola Politècnica Superior de la Universitat d’Alacant ha recollit tres dels cinc segells aconseguits en Acredita Plus, un programa llançat per l’ANECA en dos àmbits: EUR-ACE i EUR-INF. Les certificacions es van aconseguir el curs passat en cinc títols de grau...

04/10/2017
Comença el cicle Cine i Diversitat Afectivosexual a la Seu Ciutat d'Alacant

El Servei de Cultura de la Universitat d’Alacant ha programat un nou taller cultural per a aquest primer quadrimestre del curs que tractarà el cine i la diversitat afectivosexual, a través de deu sessions projecció i debat, amb direcció de Juan David Santiago i David Sardaña.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464