Saltar apartados

Els professors de la Universitat d'Alacant Ángeles Sirvent i Juan José Bayona, ordenats cavallers de l'Orde de les Palmes Acadèmiques

profesores

Alacant, 16 de desembre de 2010

Els professors de la Universitat d'Alacant Ángeles Sirvent, del Departament de Filologies Integrades, i Juan José Bayona, del Departament de Disciplines Econòmiques i Financeres, han sigut guardonats amb el nomenament de cavallers de l'Orde de les Palmes Acadèmiques, que concedeix el Ministeri d'Educació i Investigació francès, en reconeixement al seu compromís en la difusió de la cultura francesa des de la Universitat.

L'acte de lliurament de les insígnies tindrà lloc demà divendres, 17 de desembre, a les 18:30 hores en la sala Miguel de Unamuno del Liceu Francès d'Alacant.

Orde Oficial de les Palmes Acadèmiques.

L'Orde Oficial de les Palmes Acadèmiques va ser instituïda l’any 1808 per Napoleó amb l'objectiu d'honrar amb medalles al mèrit membres de la Universitat Francesa. Posteriorment, en 1866, les Palmes van començar a lliurar-se als qui treballen per l'educació. En 1955, el president René Coty va instituir tres graus dins de l'Orde: Cavaller, Oficial i Comanador.

La Universitat d'Alacant manté nombrosos convenis de col·laboració amb diferents institucions franceses i, en particular, amb el Liceu Francès d'Alacant, dirigit per Laure Mouden. Els catedràtics Carlos Barciela, Emilio La Parra, Armando Alberola i el rector Ignasi Jiménez Raneda, també van ser distingits amb aquesta condecoració en anys anteriors.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464