Saltar apartados

Glen Biotech, primera spin off del Parc Científic d'Alacant, guardonada amb el primer premi del programa BioCampus de Genoma Espanya

Picudo

Alacant, 20 de desembre de 2010

La ‘spin-off’ Glen Biotech, sorgida del grup de Fitopatologia de la Universitat d'Alacant, i primera empresa del Parc Científic d'Alacant, ha sigut guardonada amb el premi al millor projecte empresarial del programa de formació de bioemprenedors (BioCampus) impulsat per Genoma Espanya.

Glen Biotech, promoguda pel grup d'investigació que dirigeix Luis Vicente López Llorca, va rebre el primer premi al millor projecte empresarial, amb una dotació de 30.000 €, el passat 16 de desembre a Madrid durant el Fòrum de Presentació de Projectes i Empreses Biotecnològiques.

El projecte Glen Biotech, presentat per Berenice Güerri, està enfocat al desenvolupament de solucions innovadores i sostenibles per a problemes mediambientals d'interès agrícola i vinculats al sector paisatgista. Phoemyc és el seu primer producte, i està dirigit al control del morrut roig de les palmeres.

Per a Berenice, aquest premi és un dels més importants que pot aconseguir una empresa biotecnològica de recent creació a escala nacional: “El fet que et formen i et seleccionen al costat de sis projectes més, és un privilegi per a nosaltres. Competíem amb projectes de gran rellevància per a la salut humana, com solucions contra el càncer i l'Alzheimer. En canvi, en van seleccionar un que tenia a veure amb salut vegetal, i amb un problema que ara mateix a escala nacional està estès en una franja bastant delimitada però que a escala europea i internacional és un problema molt important.”

Güerri, considera “molt important per a l’empresa l'ajuda econòmica, però també és molt important el reconeixement de Genoma Espanya”.

El Fòrum de Presentació de Projectes i Empreses Biotecnològiques és una iniciativa de la Fundació Genoma Espanya en col·laboració amb la Xarxa Espanyola de Business Angels (ESBAN) i està dirigit a inversors que volen conèixer les oportunitats de negoci que ofereix un sector innovador i de futur com és el biotecnològic.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464