Saltar apartados

La Càtedra d'Estudis Turístics Pedro Zaragoza Orts comença la seua marxa demà amb un Acte Oficial de Presentació

Alacant, 9 de desembre de 2010

La Seu Universitària Ciutat d'Alacant (C/ Ramón y Cajal,4 ) acollirà demà 10 de desembre a les 12:00 hores, l'Acte de Presentació de la Càtedra d'Estudis Turístics Pedro Zaragoza de la Universitat d'Alacant, amb la participació del rector, Ignacio Jiménez Raneda, l'Alcalde de Benidorm, Agustín Navarro, el director de la càtedra, Tomás Mazón, la vicerectora de Relacions Institucionals, Aránzazu Calçada, el president de l'Associació Empresarial d'Hotels de Benidorm i la Costa Blanca, Antoni Mayor i un representant de la Conselleria de Turisme, per confirmar.

El passat mes de juliol, la Universitat d'Alacant, l'Ajuntament de Benidorm, l'Agència Valenciana de Turisme i l'Associació Hosbec, van signar un acord per a la creació d'aquesta Càtedra que tindrà la seua seu en la ciutat de Benidorm, en l'edifici de l'Invat.tur de l'Agència Valenciana de Turisme, i comptarà amb personal docent i investigador de la Universitat d'Alacant. A més la Universitat, a través de l'Institut Universitari d'Investigacions Turístiques, col·laborarà en programes de formació, investigació i establirà els mecanismes de reconeixement acadèmic.

La Càtedra d'Estudis Turístics Pedro Zaragoza Orst, naix amb l'objectiu de fer constar la rellevància estratègica de les activitats turístiques per a l'economia i la societat de la província d'Alacant i, també, respon a l'interès de les institucions integrants per l'estudi i la investigació de les característiques i la problemàtica de l'activitat turística.

El professor de Sociologia de la Universitat d'Alacant i membre de l'Institut Universitari d'Investigacions Turístiques, Tomás Mazón, va ser triat director de la recentment creada Càtedra d'Estudis Turístics Pedro Zaragoza Orts, el passat mes d'octubre. Mazón, assumeix l'execució d'un programa d'activitats que inclourà l'organització de cursos i seminaris referits a temes turístics, amb especial atenció a l'àmbit de la Costa Blanca i de Benidorm, així com conferències i exposicions sobre l'activitat turística, juntament amb la realització d'estudis i treballs de recerca.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464