Saltar apartados

La III Setmana de l'educació plurilingüe de la UA comença avui centrada en com es viuen les llengües en l'escola

educacio_pluri

Alacant, 9 de desembre de 2010

Els llengües a&l rsquo;escola: reflexions, experiències i vivències és el nom que aúna les activitats previstes per a la III Setmana de&l rsquo;educació plurilingüe, que comença avui 9 de desembre i s'estén fins a dijous que ve 16, en el Saló d'Actes de l'Aulari II. La III Setmana, que organitza la Unitat per a&l rsquo;Educació Multilingüe (UEM) de la Universitat d'Alacant, està programada a partir de l'experiència acumulada en les dues convocatòries anteriors, tenint en consideració els interessos formatius i professionals que més s'han suscitat entre els assistents a aquestes jornades, que són educadors en actiu i estudiants amb vocació docent.

La Setmana de&l rsquo;educació plurilingüe se centra, en aquesta edició, en les diverses experiències i vivències escolars, que marquen un camí cap a un plurilingüisme

educatiu construït des del treball i el compromís quotidià. Les aportacions teòriques, nascudes també de la pràctica educativa, acaben d'arredonir aquest escenari de set dies dedicats, des del coneixement i l'emoció, a “Les llengües en l'escola: reflexions, experiències i vivències”

La III Setmana s'inaugura aquesta vesprada a les 18.00 hores. A continuació, la projecció del documental Roda la mola, inicia les activitats de la Jornada, que tanquen avui amb la conferència, a cargote Diego Gómez, mestre i llicenciat en Ciències de l'Educació i membre d'Escola Valenciana, L’escola valenciana del futur. Conferències, experiències escolars, debats i tertúlies radiofòniques en les quals participaran diferents experts en aquestes matèries completen el programa.

La Setmana està organitzada per la Unitat per a&l rsquo;educació multilingüe (UEM) i l'Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana de la UA, amb la col·laboració del Vicerectorat d'Extensió Universitària, la Facultat d'Educació, l'Institut de Ciències de l'Educació i el Departament de Filologia Catalana de la UA, al costat de l'a la Delegació a Alacant de l'Institut d'Estudis Catalans. Dirigeix el professor del Departament de Filologia Catalana, Vicent Brotons Rico.

Més informació:

http://www.ua.es/uem/agenda/iii_Setmana_ed_plurilingue.html

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464