Saltar apartados

La Universitat d'Alacant organitza les Jornades de Nanotecnologia Aplicada

Alacant, 19 de novembre de 2010

La Universitat d'Alacant serà escenari els dies 22 i 23 de novembre de les I Jornades de Nanotecnologia Aplicada, una trobada que tindrà lloc en la sala d'actes de l'edifici Germà Bernàcer i que té com a objectiu difondre les aplicacions de la nanotecnologia en diversos sectors industrials i científics.

Les Jornades, organitzes per tres grups d'investigació de la Universitat d'Alacant, en concret els d’Anàlisis de Polímers i Nanomaterials, Visió i Color, i Processament i Piròlisi de Polímers, pretenen acostar a estudiants, investigadors, professionals, responsables tècnics d'empreses i públic en general les possibilitats que s'obrin amb la nanotecnologia, els seus avantatges i aplicacions en la vida quotidiana.

L'esdeveniment comptarà amb la participació de ponents procedents de diverses institucions i empreses que s'han destacat pels seus treballs recents amb la finalitat de desenvolupar la nanotecnologia cap a les seues diverses aplicacions en molt diferents camps, com els nous materials, la construcció, la medicina o l’alimentació.

D'altra banda, s'habilitarà un espai en el programa perquè a través d'una taula redona es puguen comentar aquelles qüestions que puguen interessar als assistents, i poder fomentar la interacció entre els mateixos participants i els ponents en un entorn agradable que permeta els contactes.

El contingut d'aquestes Jornades serà exposat de manera divulgativa i amb exemples concrets, i pretén mostrar la nanotecnologia com una qüestió més accessible a la societat i les empreses. Aquesta tecnologia altament innovadora es pot aplicar a sectors molt diversos i amb grans implicacions en la societat alacantina com la indústria alimentària, del moble, del calçat o de la construcció.

La inscripció en les Jornades és gratuïta i es pot fer a través de la pàgina web, en la qual es pot trobar tota la informació.

http://jornadasnanoua.es/

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464