Saltar apartados

La Universitat d'Alacant debat sobre Propietat Industrial i Intel·lectual en el Congrés Internacional UAIPIT

UAIPIT_2

Alacant, 24 de novembre de 2010

El Congrés retrà homenatge al president de l'Oficina Espanyola de Patents i Marques i comptarà amb la participació del nou president de l'OAMI

El proxim divendres 26 de novembre la Universitat d'Alacant acull el II Congrés Internacional UAIPIT sobre la Protecció de la Propietat Industrial i Intel·lectual en l'actual Societat de la Informació: Aportacions per a un Debat i Actualització”, en la sala d'actes de l'edifici Germà Bernàcer.

El Congrés reunirà a experts nacionals i internacionals per a aprofundir en les controvèrsies sorgides en l'entorn digital i analitzarà els diferents tipus d'infraccions de propietat intel·lectual i industrial, els buits legals i les qüestions jurisprudencials més controvertides. De la mateixa manera, els organitzadors pretenen convertir la trobada en un fòrum únic de reflexió sobre la digitalització d'obres, les descàrregues en Internet, l'intercanvi d'arxius en les xarxes P2P, els nous models de negoci i les xarxes socials, els problemes de plagi en la televisió, les infraccions de marques en l'entorn digital i la polèmica relativa a la protecció del programari i els mètodes de fer negocis.

En el marc del Congrés, es rendirà un homenatge a Alberto Casado Cerviño, President de l'Oficina Espanyola de Patents i Marques, en reconeixement a la seua contribució a la protecció de la propietat industrial i el suport al projecte UAIPIT. Està previst que Antonio Campinos, nou President de l'OAMI, participe en el Congrés al costat d'experts nacionals i internacionals en la matèria.

La inauguració del Congrés tindrà lloc a les 9:30 hores amb la intervenció del Vicerector d'Investigació, Desenvolupament i Innovació de la UA, Manuel Palomar.

Més informació sobre el Congrés:

http://www.uaipit.com/es/congresos_internacionals.php#congrés2

Més informació sobre el projecte UAIPIT:

http://www.uaipit.com/es/index.php

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464