Saltar apartados

La Universitat d'Alacant lliura els premis Sant Albert Magne d'Investigació en Química

Alacant, 22 de novembre de 2010

La Universitat d'Alacant ha fet lliurament dels premis corresponents a la XVIII edició Sant Albert Magne d'Investigació en Química. L'acte ha tingut lloc durant la vesprada del dimarts 16 de novembre en el Saló de Graus "Alfredo Orts" (Escola d'Òptica). Van arreplegar els seus guardons, el doctor Damián Monllor Satoca i el llicenciat Robison Buitrago Sierra, guanyadors enguany 2010, en les seues modalitats de millor tesi doctoral i millor tesi de llicenciatura/DEA/Treball de finalització de Master respectivament.

En la imatge i d'esquerra a dreta apareixen Nazario Martín, president de la RSEQ, Robison Buitrago, premiat en la categoria millor tesi de llicenciatura/DEA/Treball de finalització de Master, José González García, director Departament de Química Física, que és qui va arreplegar el premi en nom del segon guanyador, Damián Monllor, el vicerector d'Investigació, Desenvolupament i Innovació de la UA, Manuel el Palomar, la degana de la Facultat de Ciències de la UA, Nuria Vaig granar Teruel, Cecilia Gómez, tresorera de la Secció Local d'Alacant de la RSEQ, Carlos Doménech, director de CEMEX ESPANYA, i Miguel Yus, president de la Secció Local d'Alacant de la RSEQ.

El treball “Fotoelectroquímica d'elèctrodes semiconductors nanocristalinos: procés de transferència de càrrega i estratègies de millora de la fotoactividad” de Damián Monllor Satoca ha obtingut el premi a la millor tesi doctoral, dotat amb 3.000 € i diploma. El llicenciat Robison Buitrago Sierra, amb el seu treball “Producció d'hidrogen mitjançant reformat d'etanol” ha sigut el guanyador del Premi en la modalitat millor tesi de llicenciatura/DEA/Treball de finalització de Master, que està dotat amb 1.000 € i diploma.

San_Alberto

Fotografia cedida per la Facultat de Ciències de la UA.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464