Saltar apartados

COMENCEN ELS CONCERTS DE BENVINGUDA DE LA UA

AL TALL

El grup Al Tall actuarà aquest dimecres 7 d'octubre al Paranimf

Dins de la Programació d'Arts Escèniques del Secretariat de Cultura organitzada pel Vicerectorat d'Extensió Universitària i el Consell d’Alumnes, aquesta setmana començaran les activitats musicals amb el primer dels tres Concerts de Benvinguda de la Universitat d'Alacant que s'han organitzat al costat de la Cadena SER.

Al Tall

En primer lloc, el grup Al Tall oferirà el concert “Al tall, 35 anys” dijous que ve 7 d'octubre en el Paranimf a les 20:00 hores. Aquest concert serà el tancament final a tota una setmana de conferències, exposicions i jornades que commemoren la trajectòria del grup. Aquesta activitat es realitza en col·laboració amb el Departament de Filologia Catalana i el Servei de Promoció del Valencià.

Canteca de Macao

La següent setmana tindrà lloc el segon concert, a càrrec del grup Canteca de Macao. Aquest grup, que combina flamenc, reggae i ska ha sabut fer-se un buit en l'escena independent espanyola. Amb tres discos a les seues esquenes, Cachai (2005), Camino de la vida entera (2007) i Agua pa’la Tierra (2009) els seus integrants ofereixen uns concerts carregats de mestissatge amb l'experiència de més de sis anys als escenaris. Amb un directe frenètic, els alumnes de la UA podran gaudir d'aquesta activitat duta a terme amb la col·laboració del Consell d'Alumnes i del Consell de la Joventut que tindrà lloc el 14 d'octubre a les 21.00 h a la Sala The One (antiga Nave 8).

Cheb Faiçal

Finalment, el tercer dels concerts serà oferit pel músic oranés Cheb Faiçal el 27 d'octubre, al Museu de la Universitat d'Alacant, a les 18:00 hores. Aquest músic algerià oferirà un recital de música raï, dins de les I Jornades Hispà-Algerianes organitzades al costat de Casa del Mediterrani.

 

Entrades 5 euros.

Venda en Llibreria Compás UA, Servicam, Fnac i una hora abans al Paranimf de la UA. Per a Canteca de Macao, a més, en el Consell de la Joventut.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464