Saltar apartados

Ensenyament, Aprenentatge i Investigació en la formació permanent, centren el debat en el nou curs de la UPUA

Alacant, 7 d'octubre de 2010

L'acte d'obertura se celebra demà a la Seu

La Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant inaugura demà divendres, dia 8 d'octubre, un curs acadèmic que estarà marcat, segons apunta la seua directora, Concha Bru, “pel document emanat des de la Direcció general de Política Universitària del Ministeri d'Educació que propugna que la formació permanent a les universitats espanyoles ha de reconèixer aquells aprenentatges basats en activitats d'oci cultural o interessos especials i que es reconeguen d'alguna forma tots aquells aprenentatges que realitzen els ciutadans, i que tracten d'integrar els mateixos, tant els que es realitzen a través de processos d'autoeducació com d'heteroeducación siguen aquests formals, no formals i informals”. Segons Bru, amb aquest document, el Ministeri dóna el suport a la reivindicació de l'Associació Estatal de Programes Universitaris per a gent gran –que presideix la UA- ja que arreplega la necessitat de “proporcionar visibilitat, valor de mercat i vigència als coneixements, destreses i competències aconseguides per aquest tipus d'educació i formació”.

En aquest sentit, l'acte inaugural del curs, que se celebra a la Sala Altamira de la Seu Ciutat d'Alacant, es va a iniciar a les 17 hores amb la presentació de la investigació i treballe fi de cicle, duta a terme per Daniel Company Seva, diplomat sènior de la UPUA, titulada Anotaciones sobre los orígenes de nuestra civilización. Summer, Acadia, Babilonia. L'obertura es reprendrà a les 19 hores amb la lectura de la Conferència Inaugural del Curs Acadèmic sobre El Control del Territorio en Palestina, a càrrec del doctor Francisco Torres Alfosea, Professor Titular d'Anàlisi Geogràfica Regional i Geografia Física, Universitat d'Alacant i Col·laborador Docent en la Universitat d'Alacant.

L'obertura del curs de la Universitat Permanent comptarà amb la presència del rector de la UA, Ignacio Jiménez Raneda, la vicerectora d'Extensió Universitària, Josefina Bueno, la directora de la Seu d'Alacant, Catalina Iliescu i la directora de la UPUA, Concha Bru.

L'entrada és lliure i limitada a l'aforament de la sala.

 

Més informació: http://www.ua.es/upua/

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464