Saltar apartados

José Carlos Rovira participa a Lima en un acte d'homenatge a Hernández

Alacant, 8 d'octubre de 2010

Centen_mhernandezImpartirà tres conferències sobre el poeta i la seua obra

El president de la Comissió Nacional del Centenari del Naixement de Miguel Hernández i catedràtic de Literatura Hispanoamericana de la Universitat d'Alacant, José Carlos Rovira, participa en un acte d'homenatge al poeta que se celebra a partir de dilluns dia 11 d'octubre, a la capital peruana.

L'homenatge, que es desenvoluparà durant tres dies, està organitzat pel Centro Cultural de España i la Universidad Mayor de San Marcos. José Carlos Rovira, que compartirà cartell amb alguns dels principals especialistes hispà-peruans en l'obra hernandiana, impartirà tres conferències en les quals aprofundirà en les arrels llatinoamericanes del poeta, disertará sobre l'originalitat i la tradició de la seua poesia i oferirà una reflexió sobre el poeta i la seua obra a partir dels últims estudis realitzats amb motiu del Centenari.

L'homenatge es clausurarà dimecres, dia 13 d'octubre, amb el concert “Orillas de tu vientre y otras canciones largas” inspirat en la poesia de Miguel Hernández.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464