Saltar apartados

La degana de Dret de la Universitat d'Alacant rep la Creu Blanca al Mèrit Policial

Alacant, 5 d'octubre de 2010

El màxim guardó que el Ministeri de l'Interior pot concedir a una persona que no forme part del cos policial és la Creu Blanca al Mèrit Policial. Amparo Navarro Faure, degana de la Facultat de Dret de la Universitat d'Alacant, ha rebut aquesta condecoració en l'acte de celebració de la festivitat dels patrons del Cos Nacional de Policia, els Sants Àngels Custodis, que va tenir lloc ahir dia 4 d'octubre en el recinte de la Volvo del port d'Alacant.

La imposició de la Creu Blanca al Mèrit Policial està reservada a aquelles persones que, entre altres supòsits, destaquen en el compliment dels deures del seu lloc o càrrec o facen destacats treballs o estudis professionals o científics que redunden en prestigi de la corporació o utilitat per al servei. La imposició de la medalla a Amparo Navarro està motivada per la labor professional exercida i l'estreta col·laboració que, des de la Facultat de Dret, es fa amb el cos policial, a través dels cursos específics per a formació del personal policial o bé, com és el cas, amb els estudis de Dret i Criminologia.

En la celebració de la festivitat, que va comptar amb la presència de la vicerectora de Relacions Institucionals, Aránzazu Calzada, s'han lliurat sengles diplomes als professors de Dret Mar Carrasco, vicedegana de Criminologia, i José María Asencio Mellado, director del Departament de Dret Processal, per la seua labor a favor de la formació del cos policial.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464