Saltar apartados

La Universitat d'Alacant signa un conveni amb CYPE per a desenvolupar projectes d'investigació en Arquitectura, Enginyeria i Construcció

Alacant, 7 d'octubre de 2010

El rector de la UA i el president de la companyia de programari per a Arquitectura, Enginyeria i Construcció han segellat l'acord aquest matí

CYPELa Universitat d'Alacant i la companyia de programari per a Arquitectura, Enginyeria i Construcció CYPE Enginyers han signat aquest matí un acord pel qual les dues entitats col·laboraran en matèria de formació i investigació durant els pròxims cinc anys.

Els encarregats de segellar aquest acord han sigut el president de l'empresa alacantina, Vicente Castell, i el rector de la Universitat d'Alacant (UA), Ignacio Jiménez Raneda, els qui han coincidit a destacar que la col·laboració donarà un impuls a la realització de projectes d'innovació i desenvolupament en els sectors de l'arquitectura, enginyeria i construcció d'Espanya.

En concret, el conveni marc signat aquest matí contempla “el desenvolupament d'investigacions relacionades amb l'arquitectura, l'enginyeria i la construcció”, al mateix temps que promou la realització de seminaris i cursos de formació que seran impartits tant per al professorat de la UA com per a estudiants de la institució acadèmica.

El president de CYPE Enginyers, Vicente Castell, va destacar que aquest conveni era un desig personal perquè “després de portar 27 anys implantats a Alacant encara no teníem cap conveni amb la Universitat de la ciutat en la qual tenim la seu de la companyia”. En aquest sentit, el president de CYPE Enginyers va manifestar la seua il·lusió per haver establit el conveni marque amb la UA, ja que a més en “aquesta universitat està l'Escola Politècnica Superior des de la qual arriba la majoria dels treballadors que tenim en l'empresa”.

L'acord també promourà la transferència tecnològica entre CYPE Enginyers amb la Universitat a través de convenis específics amb departaments o grups d'investigació de la Universitat d'Alacant, la qual cosa permetrà millorar la competitivitat de l'empresa i de la Universitat.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464