Saltar apartados

Universitat d'Alacant i Casa Mediterrani aprofundeixen en l'Impacte Ambiental i la Conservació del Territori i el Paisatge del Mediterrani

Alacant, 5 d'octubre de 2010

La Universitat d'Alacant, a través de l'Institut Multidisciplinari per a l'Estudi del Medi Ramón Margalef i Casa Mediterrani inauguren dimecres que ve 6 d'octubre la IV Edició del Cicle de Conferències “Impacte Ambiental i conservació del Territori i el Paisatge: Investigació per a enfrentrar els reptes del segle XXI”.

El Cicle, que comença aquest dimecres a les 19:00 hores en la Seu Ciutat d'Alacant amb la conferència “Medio ambiente y ciudadanía responsable” a càrrec del periodista mediambiental José Luis Gallego, es perllongarà fins al mes de maig.

Al llarg de vuit mesos, diferents especialistes en temes mediambientals impartiran conferències, amb enfocaments multidisciplinaris i d'àmbit internacional, com la contaminació, el canvi climàtic o els recursos hídrics al Mediterrani, la conservació de la vegetació marina, la migració d'aus, l'ordenació del litoral marroquí o els canvis del nivell del mar en la costa alacantina, entre altres temes.

El cicle de conferències està coordinat pel director de l'Institut Multidisciplinari per a l'Estudi del Medi Ramón Margalef, Luis Vicente López Llorca.

Més informació:

http://imem.ua.es/es/presentacion/presentacion.html

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464