Saltar apartados

II Concert de Benvinguda a la UA, demà amb Canteca de Macao

Alacant, 13 d'octubre de 2010

Agua pa’la tierra és el títol de l’últim treball de Canteca de Macao, el grup protagonista del II Concert de Benvinguda a la Universitat d’Alacant, que tindrà lloc demà, a les 21.00 h, a la sala The One (antiga Nave 8) de Sant Vicent del Raspeig. Aquest grup, que combina flamenc, reggae i ska, ha sabut fer-se lloc a l’escena independent espanyola. Amb tres discos al mercat, Cachai (2005), Camino de la vida entera (2007) i Agua pa’la tierra (2009), els seus integrants ofereixen uns concerts carregats de mestissatge, amb l’experiència de més de sis anys als escenaris. Qualificat com a “frenètic”, el directe d’aquest grup arriba a la comunitat universitària, i a Alacant en general, gràcies al Vicerectorat d’Extensió Universitària, el Consell d’Alumnes, el Consell de la Joventut d’Alacant i la Cadena SER.

El tercer i últim concert de benvinguda tindrà lloc el pròxim 27 d’octubre, a les 18.00 h, al Museu de la Universitat d’Alacant, a càrrec del músic d'Orà Cheb Faiçal. L'algerià hi farà un recital de música rai, en el marc de les I Jornades Hispanoargelianes organitzades amb Casa Mediterrani. Enguany la UA ha canviat el tradicional concert a la plaça de bous d’Alacant per una oferta més àmplia i variada, amb més entitats i organismes col·laboradors i amb un preu simbòlic de 5 €. La proposta de benvinguda ha estat integrada per tres concerts de tres estils musicals diferents, en tres ubicacions situades al campus i les seues proximitats: Al Tall al paranimf, Canteca de Macao a The One i Cheb Faiçal al MUA. Cal destacar la col·laboració amb l’Ajuntament d’Alacant, Casa Mediterrani i la Cadena SER.

 

Venda d'entrades: llibreria Compas UA, Servicam, Fnac, Consell de la Joventut i una hora abans a les taquilles de The One i el MUA.

 

Canteca

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464