Saltar apartados

L'Institut Universitari d'Investigacions Turístiques de la UA inaugura curs acadèmic amb el lliurament de premis per a empreses i Institucions Turístiques

Alacant, 8 d'octubre de 2010

L'Institut Universitari d'Investigacions Turístiques de la Universitat d'Alacant (IUIT) ha inaugurat aquest matí el curs acadèmic amb un Acte d'Obertura del nou curs del Master Oficial en Adreça i Planificació del Turisme, així com la presentació dels cursos d'Expert Universitari del IUIT, el d'Interpretació i Guia Turístic, que porta ja nou edicions, i el d'empreses d'Hostaleria, que arranca amb la seua segona edició.

L'acte d'inauguració ha comptat amb la presència del Vicerector de Planificació d'Estudis, Joaquín Marhuenda, Fernando Vera, director del IUIT, Juan Llopis, degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, María Martínez de les Heras, secretària general del Patronat Provincial de Turisme de la Costa Blanca, Marta García Romeu, regidor de Turisme d'Alacant i les directores dels cursos d'Expert Universitari, Ana Ramón i Rosario Navalón.

En la seua intervenció Fernando Vera, ha volgut destacar “la bona evolució del IUIT ja que, en menys de quatre anys d'existència, hem aconseguit dur a terme cinc projectes competitius i hem posat en funcionament un programa de doctorat específic, únic a Espanya. A més, el nostre Master Oficial ha aconseguit una de les cotes més altes de matriculació i comptem amb estudiants de diverses nacionalitats a més d'europees, com a marroquina, keniata o xinesa”.

El IUIT també ha creat un premi per a empreses i institucions del sector turístic amb el propòsit de reconèixer la seua labor en la millora de l'activitat turística i la col·laboració amb la Universitat en les àrees de la innovació i la trajectòria professional. Aquest matí s'han lliurat els guardons corresponents a la primera edició d'aquest certamen i s'han atorgat a la directora de Viatges Alacant, Marisa Sempere, Premi a la Trajectòria Professional, i al grup empresarial Magic Costa Blanca per la seua Vila Venècia Hotel Boutique de Benidorm, Premi a la Innovació.

Augusto Huéscar, qui durant bastants anys ha exercit la secretaria regional per a les Américas de l'Organització Mundial del Turisme, ha pronunciat la conferència inaugural.

IUIT

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464