Saltar apartados

La Universitat d'Alacant aposta pel màrqueting en línia i les tecnologies de la informació per a les empreses i institucions

Alacant, 14 d'octubre de 2010

Dilluns pròxim, dia 18, a les 19.00 hores, tindrà lloc a la sala d'actes de l'Aulari II la jornada Màrqueting en Línia i Noves Tecnologies en les Empreses.

L'acte, que serà inaugurat per José Vicente Cabezuelo, vicerector d'Alumnat, tindrà la presència d'Andrés Pedreño, catedràtic d'Economia Aplicada i expert en empresa i Internet, i Alonso Alarcón, planificador de comptes i analista d'indústria de Google, responsable al seu torn de grans comptes d'empresa, que viatjarà des de Dublín per intercanviar impressions amb els assistents i informar sobre les últimes novetats que Google ofereix a les empreses, entre altres.

De la mà d'experts en posicionament, comerç electrònic i màrqueting en línia, la jornada de formació girarà entorn de les claus per a l'aprofitament de les eines que ofereix Internet a les empreses, i oferirà als assistents una oportunitat de posar-se al dia en les últimes tendències de la xarxa aplicades al mercat laboral.

La jornada és la primera d'una sèrie d'activitats que organitzarà la Universitat d'Alacant, a través dels vicerectorats de Relacions Institucionals i d'Alumnat, per a consolidar i potenciar la relació amb les empreses i institucions que col·laboren en la formació dels estudiants universitaris, a través dels diferents programes de pràctiques curriculars preprofessionals i internacionals.

Segons l'últim informe de l'Observatori Universitari d'Inserció Laboral, un total de 5.500 estudiants han participat en les pràctiques en empresa i institucions de l'últim curs acadèmic de la UA, fet que ha comportat un important augment respecte del període anterior, símptoma de la bona salut pel que fa a motivació experimental i cap a l'ocupabilitat.

Més informació: www.insercionlaboral.ua.es

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464