Saltar apartados

La Universitat d'Alacant aprofundeix en l'ocupació i el conflicte palestí amb un seminari multidisciplinari

Alacant, 15 d'octubre de 2010

Manuel Tapial, integrant de la flotilla Lliberteu, oferirà la conferència de clausura

L'Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Lletres acollirà la setmana vinent el Seminari “Palestina: ocupació i conflicte”, en el qual participaran especialistes de diferents disciplines del 18 al 22 d'octubre, sota l'adreça del professor d'Anàlisi Geogràfica Regional de la UA, Francisco José Torres.

La jornada inaugural tindrà lloc dilluns que ve 18 d'octubre a les 16:00 hores i abordarà la dimensió històrica del conflicte. Les següents jornades aprofundiran en el conflicte des de la seua dimensió geopolítica i jurídica, tractaran el tema dels palestins en territoris ocupats i refugiats, a més d'altres qüestions d'actualitat.

La Clausura del divendres 22, comptarà amb les intervencions del periodista especialitzat a Orient Pròxim, Alberto Arce, qui oferirà la conferència “La franja de Gaza després de l'Operació Emplome Fos” i finalitzarà amb la conferència de clausura de Manuel Tapial, membre de l'ONG Cultura i Paz i integrant de la tripulació del Mavi Marmara, buc d'abastiment de l'acció d'ajuda humanitària a Gaza coneguda com la Flotilla de la Llibertat, que va ser atacada en aigües internacionals per l'exèrcit israelià el 31 de maig de 2010, en una operació il·legal que es va saldar amb nou víctimes mortals, tots ells civils desarmats.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464