Saltar apartados

La Universitat d'Alacant ofereix un curs sobre El Community Manager com a professió de futur

Alacant, 15 d'octubre de 2010

El departament d'Organització d'empreses de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la UA, ha organitzat un nou curs “El Community Manager”, dirigit a estudiants i professionals que vulguen conèixer les possibilitats i els reptes que plantegen les xarxes socials i la seua utilització en les empreses.

Segons els organitzadors, la revolució que han suposat les xarxes socials ha derivat en una transformació en la relació amb el client cap a nous escenaris, per la qual cosa són necessàries noves estratègies de mercat. Davant aquesta nova realitat, el Community Manager apareix com a gestor de la comunitat al voltant d'una marca i sorgeix com un nou perfil professional molt demandat. Per aquest motiu, aquest nou curs planteja com a objectiu introduir a l'estudiant en la realitat en la qual es mouen els responsables de comunitats virtuals per a empreses.

El curs, reconegut amb 3 crèdits, comença dijous que ve 21 d'octubre i consta de quatre mòduls temàtics que es desenvoluparan la vesprada dels dijous fins a finals de novembre en la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, de 16:00 a 21:00 hores.

community

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464