Saltar apartados

Claudio Morell presenta la seua novel·la Cows, Coffins, Crackerjacks and Love en la Seu de Benissa

Alacant, 21 d'octubre de 2010

portada MorellEscrita en anglès, és una història d'amor ambientada en la II Guerra Mundial

Cows, Coffins, Crackerjacks and Love, és una divertida novel·la en la qual s'explica la història d'una parella jove que es coneix durant la segona guerra mundial. Obra de Claudio Morell, (Orba, Alacant, 1928) es presenta el divendres, dia 22 d'octubre en la Seu Univeristaria de la Marina, a Benissa. L'acte, que tindrà lloc a les 18’30 hores, serà presentat per la coordinadora acadèmica de la Seu, Teresa Morell, i comptarà amb la presència de l'autor.

Cows, Coffins, Crackerjacks and Love narra la romàntica vida en comú entre un soldat ferit amb un futur prometedor i una amable fisioterapeuta. Escrita amb detall i senzillesa, els personatges apareixen tan reals que el lector aconsegueix entaular una relació quasi personal amb ells. El seu autor, Claudio Morell, que ha viscut molts anys a Nova York, i ha triat la llengua anglesa per a escriure aquesta història repleta d'esments de pel·lícules clàssiques d'Hollywood i de la música big band.

 

L'entrada a l'acte és lliure i limitada a l'aforament de la sala.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464