Saltar apartados

El Vicerectorat d'Extensió Universitària celebra la seua I Minifira Cultural

Alacant, 22 d'octubre de 2010

Amb l'objectiu d'exportar la seua oferta de teatre, música, cinema i conferències a tota la província

Amb l'objectiu de fomentar l'intercanvi, la promoció i la difusió de quantes activitats es gesten en la Universitat d'Alacant, entre els diferents programadors culturals de la província, el Vicerectorat d'Extensió Universitària de la Universitat d'Alacant ha celebrat aquest matí la seua Primera Minifira Cultural, en la qual han participat prop d'una trentena de gestors culturals de diferents municipis de la província d'Alacant. Representació de dinou ajuntaments, de les diferents Seus Universitàries i responsables del Vicerectorat d'Extensió Universitària s'han donat cita en la Sala Aifos de la Facultat de Filosofia i Lletres per a conèixer els espectacles dels grups de teatre universitaris, els temes i ponents que integren el seu Programa de Conferències, l'oferta d'exposicions de producció pròpia, els diferents cicles i projeccions cinematogràfiques que es poden organitzar, els repertoris de l'Orquestra Filharmònica de la UA, el Quintet Akra Leuka i el Quartet Mulieris, entre unes altres.

Segons Josefina Bueno, vicerectora d'Extensió Universitària, “considerant el caràcter obert i integrador de la nostra universitat, trobem fonamental que la nostra oferta es conega i puga arribar a qualsevol municipi de la província que vulga incloure-la en la seua programació cultural”. La trobada ha explicat, a més d'amb la presència de la vicerectora, amb la de la directora del Secretariat d'Extensió Universitària, Rosario Navalón i del director del Secretariat de Cultura, Carles Cortés. Els participants han rebut una guia senzilla amb l'oferta del Vicerectorat d'Extensió Universitària de la Universitat d'Alacant i han pogut parlar amb els tècnics i directors de les diferents aules de música, cinema i teatre de la UA.

minifira

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464