Saltar apartados

Jornada informativa "Noves oportunitats de participació en projectes internacionals de I+D i eines per a comunicar i transferir resultats de projectes"

Alacant, 20 d'octubre de 2010

El pròxim dimarts 26, a les 10:00 h, se celebrarà a la sala de Graus de Dret la jornada “Noves oportunitats de participació en projectes internacionals de I+D i eines per a comunicar i transferir resultats de projectes”.

L'acte, organitzat pel Vicerectorat d'Investigació, Desenvolupament i Innovació, a través de l'Oficina de Gestió de Projectes Internacionals (OGPI), té com a objectiu informar sobre les diferents oportunitats per a obtenir fons internacionals per a la investigació que ofereix el 7è Programa Marc i les noves iniciatives sorgides recentment: Public Private Partnership (PPPs), Joint Technology Initiatives (JTIs), etc. A més, s'hi presentaran noves eines gratuïtes disponibles per a la comunicació i explotació dels resultats d'investigació.

Aquesta iniciativa té com a finalitat donar a conèixer al personal investigador totes les convocatòries obertes actualment, i les oportunitats que sorgiran en els pròxims mesos, així com també augmentar la participació de la Universitat d'Alacant en aquest tipus de projectes. El personal investigador, a més, disposarà del suport de l'Oficina de Gestió de Projectes Internacionals per a facilitar tots els tràmits administratius.

Per a fer més productiva aquesta jornada, us convidem a registrar-vos-hi enviant un correu electrònic a ogpi@ua.es, en què descrigueu les línies o paraules clau relacionades amb la vostra activitat investigadora, amb la finalitat d'oferir-vos un assessorament personalitzat sobre els programes internacionals als quals es poden optar.

Programa

10.00. Obertura a càrrec del vicerector d'Investigació, Desenvolupament i Innovació.

10.10 OGPI: nou web, serveis al PDI i noves oportunitats de finançament.

11.10 Cafè: al pati de la Facultat de Dret.

11.30 Noves eines de la Comissió Europea per a la difusió i explotació de resultats d'investigació (Knowledge2Innovation, AgriFoodResults).

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464