Saltar apartados

La Universitat d'Alacant dóna a conèixer les novetats informàtiques per al disseny de projectes hidrològics

Donar a conèixer una visió global de les eines informàtiques més utilitzades per al disseny i càlcul de projectes hidrològics en l'àmbit nacional és l'objectiu d'unes jornades que s'han iniciat aquest matí en la Universitat d'Alacant.

Alacant, 21 d'octubre de 2010

Denominades "III Jornades de Sistemes Informàtics aplicats a l'Enginyeria Civil i Edificació: Hidrologia i Xarxes", en el seu transcurs es descriuen les aplicacions més utilitzades per proyectistas, empreses constructores,oficines de projectes i organismes oficials en projectes relacionats amb la hidrologia i les xarxes de transport d'aigua.

La trobada, dirigit a professionals i alumnes i que dirigeix Juan Ignacio Ferreiro, professor del Departament d'Expressió Gràfica, pretén també acostar el món empresarial a la Universitat, de manera que les empreses desenvolupadores puguen mostrar els seus productes i novetats tecnològiques i noves versions, i oferisquen exemples pràctics de disseny. Els organitzadors d'aquesta trobada les assenyalen com les signatures més representatives d'aquest sector.

Les sessions, que expliquen també amb la col·laboració dels col·legis oficials d'Alacant d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques Enginyers Industrials i Enginyers tècnics Industrials i Arquitectes, així com de la Confederació d'Enginyers Geòlegs, se celebren en el saló d'actes de l'edifici Germà Bernàcer.

III Jornades de Sistemes Informàtics aplicats a l'Enginyeria Civil i Edificació

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464