Saltar apartados

La Universitat d'Alacant i la Regidoria de Joventut d'Alacant intensifiquen la seua col·laboració amb la signatura d'un conveni

Convenio juventud

Alacant, 19 d'octubre de 2010

L'acord arreplega la convocatòria de tres beques per a estudiants de la UA

El rector de la Universitat d'Alacant, Ignacio Jiménez Raneda i Laura Chorro, regidora de Joventut de l'Ajuntament d'Alacant, han signat avui, al despatx del Rector, un conveni de col·laboració pel qual posaran en marxa la convocatòria de tres beques de Punt d'Informació Juvenil per als estudiants de la Universitat d'Alacant.

Els estudiants beneficiaris de les beques informaran, en dependència del Centre 14 de la Regidoria de Joventut, sobre convocatòries, recursos i activitats d'interès juvenil a la Universitat d'Alacant, per la qual cosa rebran un curs de formació i l'assessorament necessari per a exercir aquesta tasca.

La Universitat d'Alacant, a través de l'Observatori Universitari d'Inserció Laboral del Vicerectorat d'Alumnat, posarà a disposició els estudiants becats un lloc fix, lloc de pas habitual dels joves i de fàcil accés, per a la ubicació del tauló i la difusió informativa.

Els representants de les dues institucions, entre els quals es trobaven també el vicerector d'Alumnat, José Vicente Cabezuelo, i el director del secretariat de pràctiques d'empresa i suport a l'estudiant, Antonio Muñoz, han manifestat l'interès per mantenir l'excel·lent col·laboració que la UA i la Regidoria de Joventut van iniciar en 1984, per a la realització d'activitats de divulgació, formació i investigació en benefici dels estudiants.

Després de la signatura del conveni, Laura Chorro ha afirmat que les beques de Punt d'Informació Juvenil per primera vegada s'amplien a l'àmbit universitari, i permetran majors sinergies entre dues grans centres destinats a joves com són la Universitat i el Centre 14. A més, va destacar els avanços en matèria de foment de la ocupacionalitat que la Universitat realitza a través del Vicerectorat d'Alumnat i l'Observatori Universitari d'Inserció Laboral, i va desitjar que aquest conveni fóra el primer de noves col·laboracions en programes d'interès per a la joventut.

Amb aquesta signatura són ja dues les regidories de l'Ajuntament d'Alacant que subscriuen un conveni de col·laboració en matèria de ocupacionalitat i difusió d'activitats amb la Universitat d'Alacant. Entre altres, la UA col·labora en el programa d'habitatges per a joves universitaris o en el desenvolupament d'activitats de creació d'empreses per a joves emprenedors.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464