Saltar apartados

Un seminari analitza en la UA els mecanismes d'exclusió i promoció social medievals

Alacant, 21 d'octubre de 2010

Amb la presència d'especialistes de diferents universitats

El Vicerectorat d'Extensió Universitària, amb la col·laboració de la Facultat de Filosofia i Lletres, el Departament d'Història Medieval, Història Moderna i Ciències i Tècniques Historiogràfiques i el Centre d'Estudis Medievals de la Universitat d'Alacant ha organitzat el Seminari “Entre la integració i la segregació; mecanismes d'exclusió, negociació i promoció, en les societats baixmedievals”, que tindrà lloc demà divendres, dia 22 d'octubre, en l'Aula Magna de la citada Facultat.

Aquest seminari, en el qual es donaran cita especialistes procedents de diferents universitats espanyoles, analitzarà els processos històrics d'integració i segregació social desenvolupats en l'Edat Mitjana, que han sigut l'origen dels sistemes de polítiques socials europeus actuals. Segons el coordinador de la jornada, Leonardo Soler, a més de la revisió dels processos es vol fer una posada al dia dels avanços realitzats pels investigadors d'aquest camp per a veure les similituds existents amb els sistemes actuals. Entre uns altres, participen professors de les Universitats de Granada, Castella-la Manxa, València i Alacant, alguns d'ells membres del grup d'investigació Poder públic, societat i cultura en el regne de València, ss. XIII-XV., i del projecte R+D+I. Micinn, “Xarxes socials i projecció econòmica en una societat de frontera: el sud del regne de València entre els segles XIII i XV (HAR2010-22090)”.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464