Saltar apartados

Bichara Khader presenta en la Universitat d'Alacant les seues dues últimes obres sobre el món àrab i el procés de pau

Alacant, 25 d'octubre de 2010

bicharaEl catedràtic i gran especialista en les relacions Europa - Món Àrab, Bichara Khader, ha escollit la Universitat d'Alacant per a venir a presentar les seues dos últims llibres publicats en castellà, Europa pel Mediterrani. De Barcelona a Barcelona (1995-2009) i El Mundo Àrab explicat a Europa. Història, imaginari, cultura, política, economia, geopolítica. Les obres, que originàriament havien sigut escrites en francès, van ser traduïdes en primer lloc a l'idioma engonals i es presenten, per vegada primera, en castellà en la UA dijous que ve dia 28 d'octubre.

En El Mundo Àrab explicat a Europa. Història, imaginari, cultura, política, economia, geopolítica Khader tracta sobre com explicar el món àrab als occidentals. A Europa pel Mediterrani. De Barcelona a Barcelona (1995-2009) l'especialista fa un seguiment i anàlisi del procés de pau de Barcelona.

Bichara Khader és director del Centre d'Estudis i Investigacions sobre el Món Àrab Contemporani (CERMAC) de la Universitat de Lovaina. A més, és doctor en Ciències Polítiques, Econòmiques i Socials per la Universitat de Lovaina, institució en la qual exerceix com a professor, i diplomat en Relacions Internacionals. Bichara Khader és d'origen palestí i posseeix la nacionalitat belga. Destaquen també per ser un eminent politòleg i sociòleg de primera talla internacional especialitzat en el món àrab islàmic contemporani. A més, exerceix com a habitual columnista d'El País. Dels vint llibres que ha escrit i publicat, vuit han sigut traduïts al castellà.

L'acte de presentació de les obres té lloc en el Saló de Graus de la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d'Alacant, el dijous 28 d'octubre, a partir de les 13.00 hores.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464