Saltar apartados

"Diàlegs a tres" amb els escriptors Mercè Climent i Francesc Mompó

DiàlegsAlacant, 26 d'octubre de 2010

Guanyadors del Premi de Literatura Eròtica de la&Vall d rsquo;Albaida

Aquest dimecres 27 d'octubre, a les 20.00 h en la Fnac d'Alacant, l'Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) organitza, amb la col·laboració de la Universitat d'Alacant, la trobada entre escriptors “Diàlegs a tres. Converses literàries entre escriptors i públic” una proposta que reuneix a dos autors que reflexionaran sobre les seues obres.

Es tracta d'una iniciativa que naix amb la intenció d'involucrar al públic en aquesta xarrada, fugint de la rigidesa de les ponències habituals. Presentat per Lluís Alpera, la trobada d'aquest dimecres tindrà com a protagonistes a Mercè Climent i Francesc Mompó, guanyadors del “Premi de Literatura Eròtica de la Vall d'Albaida” amb el llibre Somniant amb Aleixa.

Francesc Mompó ha publicat també el poemari Viàtic mari, o les obres Els ulls del llac, L’ull de Zeus i Terra de déus. Per la seua banda, Mercè Climent acaba de guanyar el “Premi Bancaixa-Universitat de València d'Escriptura de Creació 2010” en la modalitat de narrativa breu per la seua obra Temps d'oliva.

Entrada lliure, limitada a l'aforament del local.

FrancescMercè

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464