Saltar apartados

Els edificis del Campus es vesteixen de Miguel Hernández amb Poemes en el mur

PoemasMuroEnfermeria

Alacant, 28 d'octubre de 2010

Gràcies a la reinterpretació realitzada per sis artistes alacantins

Els edificis del Campus es vesteixen de Miguel Hernández amb Poemes en el mur

La façana discontínua de l'Aulari III, la torrassa exterior que dibuixa el Saló d'Actes de l'Aulari II, la zona més pròxima al Paranimf, en l'edifici de la Facultat de Dret, la Facultat d'Econòmiques, l'Escola d'Infermeria i una de les façanes de l'Auditori del Centre Social de Sant Vicent del Raspeig es vesteixen des d'aquesta setmana amb els versos i sentiments que l'obra de Miguel Hernández ha provocat en sis artistes alacantins. El resultat han sigut sis intervencions artístiques de gran càrrega poètica i emocional que es podran veure fins a finals del mes de desembre gràcies al projecte "Poemes en el mur". Proposta per a una intervenció artística.

Ideat per Eduardo Llastres i Guillermina Perales, i organitzat en col·laboració amb el vicerectorat d'Extensió Universitària de la Universitat d'Alacant, l'Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig i el Grup Civica, la iniciativa és una comunió entre expressió artística, literatura i arquitectura que evidencia la contemporaneïtat del poeta.

Els artistes implicats són els fotògrafs Pepe Calvo i Paco Valverde, els pintors i artistes multidisciplinaris, Eduardo Llastres i Jesús Zuazo, el dissenyador gràfic, Juan van der Hofstadt i l'artista conceptual, Luisa Pastor Mirambel.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464